Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Виживуть п’ятеро

Виживуть п’ятеро
Виживуть п’ятеро
Виживуть п’ятеро
Виживуть п’ятеро
Виживуть п’ятеро
Виживуть п’ятеро
Виживуть п’ятеро
Виживуть п’ятеро
Виживуть п’ятеро
Безкоштовно НП
Новинка
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Доставимо безкоштовно Новою поштою

Виживуть п’ятеро

Видавництво:
READBERRY
480,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1569006У
  • ISBN: 978-617-09-8840-9
  • Вага: 0.64
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 448
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Новий захопливий роман неперевершеної майстрині трилерів! На весняні канікули шестеро друзів вирушають на відпочинок у фургоні, який взяли напрокат. І наче все чудово і весело… хіба що кілька разів випадково звернули не туди… Та коли друзі розуміють, що застрягли десь у глушині без сигналу GPS і мобільного зв’язку, уже не так весело… А коли хтось прострілює їм усі шини та бензобак, стає зрозуміло — це геть не випадковість. Десь назовні в темряві за ними спостерігає убивця. А в когось у цьому фургоні є секрет, що вартує життя…

Читати повністю
Відгуки покупців
user @natalia_chaikovska__
02.09.2024
Я настільки сильно хотіла цю книжку, що як тільки отримала, одразу почала читати Моє знайомство з творчістю авторки відбулося вдало, книжка «Посібник з убивства для хорошої дівчинки» мені дуже сподобалась, тому з нетерпінням чекала на наступний твір «Виживуть пʼятеро» Голлі Джексон мені сподобалось трішки менше. От зовсім трішки, це якщо порівнювати, хоча я вкрай рідко порівнюю) А оскільки порівнювати я не люблю, то книжка мені дуже зайшла! Спершу авторка ніби розкачувалася, описувала події, показувала персонажів крізь діалоги. Сюжет закручується швидко, одразу стає зрозуміло, що градус тривоги наростає і ті прийоми написання, коли розділ закінчується на новій небезпеці, тримали. Персонажі - компанія молодих людей, які вирушили відпочити, але так і не доїхали до місця призначення. Події розгортаються динамічно, хоча весь часовий проміжок, в якому вони відбуваються, охоплює декілька годин. Після половини книжки я не могла відірватися, бо вузол затягнувся і я підозрювала майже всіх. Тут шестеро головних персонажів і всі різні. Але сидячи в зачиненому фургоні, коли неподалік є стрілець, котрий вже показав на що здатний, вони мусять докопатися до таємниці, яку хтось з них приховує. І той закритий простір впливає на кожного по різному. Хтось хоче діяти, хтось піддається страху. Але коли стає зрозуміло, що серед них є зрадник, адже зібрані до купи факти вказують на це, напруга ще більше зростає. Сподобалось, що авторка зобразила усіх звичайними, тобто не надала комусь більше хороших якостей, ніж потрібно, зробила навіть навпаки. Про це мовчу, зрозумієте під час читання) Час від часу персонажі вели себе дивно, але з іншого боку дивно було б так казати, адже ми не сиділи в фургоні, коли вбивця по рації віддає накази. Тому кожен вчинок я сприймала нормально. І так, назва підказує, що з цих шістьох виживуть пʼятеро. І я здогадалася, з ким доведеться попрощатися, але сам фінал, особливо прощальний лист зробили цю книжку сильною. Тут не про те, як слід було вчинити. Тут про те, як людина вчинить, коли обставини, які відбуваються нині, мають шлейф подій з минулого. Динамічний і продуманий трилер. Затягує з кожною наступною сторінкою.
user @akuma_lady
02.09.2024
Здавалось, що може бути краще, ніж подорож до кемпінгового містечка разом з друзями у трейлері. Поки посередині дороги, шестеро друзів не заглохли в глушині без звʼязку , а потім хтось порізав їхні колеса і жадає вбити. Та герої теж мають свої таємниці. Головна героїня, Ред Кенні, яка живе бідно із батьком. Краща подруга Медді, у якої є все. Брат Медді - Олівер зі своєї дівчиною Рейною. Друг зі школи Саймон, чи Артур. Хто з них має жахливу таємницю? Ту заради якої можуть вбити. Мені подобається стиль автора, незважаючи на підлітковий трилер, книга була цікава та читалась легко. Історія тримала в тонусі, багато цікавих методів для втечі з кемпінгового автобуса, паніка та відчай. Такі ситуації показують справжню сутність та провокує до жахливих дій. Зрадника я так і не виявила. Фінал був трохи фантастичний, неочікуваний, книга мені сподобалась.
user @kirawarszawa
02.09.2024
Шість друзів поїхали на весняні канікули до кемпінгу. Але GPS-навігатор вийшов з ладу, інтернет зник, ще й на дворі вже повна темрява. Якась незрозуміла траса і … Ого, що це було? Пробита шина та бензобак. Це випадковість чи …? 🔪Зовні наглядає за ними снайпер, його вимога це секрет від когось з друзів, але що то за секрет, за який можна вбити? Та звідки снайпер знав хто вони і де вони будуть? Я купувала цю книгу не знаючи анотації , але взагалі не жалкую. Книга захоплюю з першої сторінки і не залишить нікого байдужим. Хто буде зрадником я здогадалась на 150 сторінці)) [То мабуть така кількість прочитаних книжок дає плоди🤫]. На мій погляд персонажів було більше ніж зазвичай і тільки у середині книги я всіх запамʼятала. Це однозначно варто прочитати кожному і кожній ❤️, бо це майстерність поєднання романтики та трилера. Лист, який був на останніх сторінках книги, мене сильно розчулив та зʼявилися думки по типу «Чи реально так кохати?»
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Виживуть п’ятеро
Голлі Джексон
480,00 грн
960,00 грн
806,40 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги