Канцтовари

Канцтовари потрібні кожному

Покупка та складання списку необхідних канцтоварів – завжди клопітний та тривалий процес. Через численність всіляких дрібничок можна забути про важливу річ, без якої згодом незручно буде вчитися чи працювати. А рятує від помилок у закупці канцтоварів звичайний онлайн-шопінг.

Інтернет-магазин «Ранок» пропонує широкий асортимент всіляких канцтоварів. Завітавши на сторінку ranok.com.ua і обравши потрібний розділ, клієнти магазину можуть наочно (як на полицях) розглядати й обирати офісне й учнівське приладдя, а також купувати все одразу (підручники, зошити, олівці) на одному інтернет-майданчику.

Суттєвою перевагою покупок в інтернет-магазині є можливість більш уважно та ретельно обирати дрібну продукцію за характеристиками завдяки детальному описанню кожної та можливості їх порівнювати.

Все приладдя можна умовно поділити на канцелярію для школярів та канцелярію для офісних робітників.

Що потрібно учневі?

Найбільш популярними запитами батьків школярів є:

  1. Зошити (складаються з різної кількості аркушів – 12 чи 48 листків, тонкі підходять для молодшої школи, товщі – для старшої. Також зошити різняться за поділками – в косу лінію, в клітинку тощо).
  2. Ручки (для шкільного письма найкраще підходять кулькові – мають чисту лінію з чіткою формою. Гелеві ручки також мають попит, вони більш м’які та яскраві).
  3. Олівці (поділяються на прості та кольорові. Школяру найкраще підійде простий олівець середньої жорсткості. Малюкам обирають різнокольорові олівці, виготовлені з дерева, адже вони є екологічно чистими).
  4. Ластик та стругачка (супутні товари для олівців, у сучасному виконанні мають цікаві форми, які особливо приваблюють найменших учнів).
  5. Лінійка й циркуль (необхідне знаряддя такого предмета, як математика. Адже пряму лінію можна рівно провести лише за допомогою лінійки, а коло – за допомогою циркуля. Покупка останнього передбачає грифелі. Втім дехто надає перевагу цілій готовальні).
  6. Щоденник (у сучасній системі освіти багато прикладів використання електронного щоденника, втім чимало закладів продовжують паралельно використовувати паперовий аналог для визначення успішності та поведінки).
  7. Пенал і папки (для компонування різного приладдя оптимальними органайзерами є пенал та папки. Особливо вони необхідні учням молодшої школи, які мають вчитися порядку та організації).
  8. Рюкзак (найдорожча та найнеобхідніша річ для кожного школяра. Рюкзак має бути на ортопедичній основі та мати нагрудний ремінь, який знижує навантаження на спину).

Основні канцтовари для офісного робітника

І хоча сучасний світ надає перевагу організації роботи в комп’ютері чи іншому девайсі, але деякі процеси замінити повноцінно електронною версією ще не вдалося. Сьогодні майже кожен офісний робітник потребує:

  • письмового приладдя (ручок, коректорів, олівців, маркерів),
  • офісного паперу,
  • файлів та папок для зберігання,
  • блокнотів,
  • калькуляторів,
  • степлерів, біндерів тощо.

Окремий каталог магазину «Ранок»

Інтернет-магазин «Ранок», що спеціалізується на продажу різної літератури та друкованих видань, пішов на зустріч клієнтів та створив окремий каталог різноманітного приладдя, аби було зручно купувати все необхідно для школи та офісу, не витрачаючи час на пошук спеціалізованих майданчиків канцтоварів.

Їх покупка здійснюється за загальними правилами. Менеджери швидко обробляють замовлення. Клієнт отримує товар Новою поштою, Укрпоштою чи кур’єром на вказану адресу.