Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Пісня для тебе

Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Акцiя | Електронна книга
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Пісня для тебе

Видавництво:
READBERRY
320,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч1490016У
  • ISBN: 9786170982070
  • Вага: 0.46
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 368
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: М'яка
225,00 грн
180,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
Доступні формати:
icon
  • Код виробника: Ч1490026У
  • ISBN: 9786170982865
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-18
Анотація

Літо. Випускний позаду. Вступні іспити складено. Ремі, найрозумніша з чотирьох шкільних подруг, скоро поїде до престижного університету. А поки… вечірки, гарні хлопці та літні романи. Хоча для Ремі кожні стосунки, мов курортний роман: нетривалі, поверхневі та з визначеним фіналом. Чому? Бо так безпечно. Якщо нікого не пускати до серця, то ніхто не зможе його розбити. Дівчина навіть виробила власну концепцію: не закохуватися, заздалегідь попереджати про розрив і… жодних музикантів.

Та зустріч із Декстером – веселим незграбним хлопцем, солістом рок-гурту – йде врозріз з усіма правилами Ремі. Вона й сама незчулася, як стала занурюватись в стосунки дедалі глибше… Чи дозволить дівчина доторкнутись до свого серця, чи втече останньої миті, оберігаючи себе від розчарування?

Незабаром екранізація книги авторки.

Ілюстратор - Романова О. О.

Переклад - Малюга Д. М.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @oksi.yefremenko
22.07.2024
Знаєте, підліткова література то завжди для мене був жанр, який може витягти з нечитуна📚 так і сталося цього разу😍 ⠀ Здавалося б нічого особливого, просто історія про ще одного підлітка, який жив своє життя, шукав кохання і т.д. і тому подібне… Проте ця книга про щось глибше, як наприклад пошуки себе, віднайдення правди та відновлення своєї віри в чисте та справжнє кохання❤️ ⠀ Дуже сподобався стиль авторки, як вона просто та не напряжно написала історію і звичайно моє улюблене😍 це велика кількість діалогів🫶 А що? Я саме за це люблю книги🙈📚 ⠀ Тому якщо запитаєте мене чи читати цю книгу? То я відповім: спробуйте🤗
user @schatz_olechka
22.07.2024
Кохання — це вміння терпіти чиїсь погані риси, бо вони якимось чином доповнюють тебе.📖 Для чого пишуть романтичні книги для підлітків та не тільки? Щоб вони погрузили нас в інший всесвіт, десь постарались чомусь навчити, адже всі автори намагаються вкласти сенс в свою історію. Через героїв показати, що все в житті можливо, що можна змінитися та змінити все навколо себе. Ремі з "Пісня для тебе" не вміє відкриватися людям, немовби якась колючка, не підпускає до себе. Її маніакальне бажання все контролювати та передбачувати йде з минулого. Звісно вона зустріне хлопця, який буде повною протилежністю. І знаєте воно іноді працює й в житті, а не тільки в книгах 🤭 Історія наповнена літнім вайбом та музичним драйвом, пригодами та закоханістю, своїми вчинками герої подекуди смішили, а іноді хотілося перевірити їх в психолога 😆 Окремою темою стали дружні стосунки: між дівчатами, які підтримували одна одну; між хлопцями з гурту, які всіма силами намагались вижити; та між Ремі та Декстером, але то вже спойлер 🤭
user @viktoriiaivasechko
22.07.2024
Це дуже гарна підліткова книга, з актуальними і типовими проблемами та ритмічною оповіддю. Навіть мені досить сподобалось. Так, звісно зрозуміло з першої сторінки чим все скінчиться але ж такі книги ми і не для інтриги читаємо, а для того щоб зігріти душу. Дітям сподобається бо тут вони на першому плані - живуть життя, вирішують проблеми, навіть проблеми батьків і взагалі точно знають, що хочуть. Типовий підліток одним словом - коли з однієї сторони дико невпевнений в собі, а з іншої - море по коліно. Тому щиро рекомендую для дівчаток 14+. Думаю їм сподобається більше ніж шкільна рекомендована література на літо. Ремі - дівчина яка планує все. Починаючи від чергового шлюбу своєї матері і закінчуючи хлопцями на одну ніч. Все повинно відповідати списку і висунутим умовам інакше не має права існувати в її житті. Проте Декстер це просто максимально алогічний елемент, що долею випадку з'явився на орбіті дівчини. Він живе випадком та музикою. Все те що ненавидить Ремі.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Просто слухай
Сара Дессен
320,00 грн
Пісня для тебе
Сара Дессен
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги