Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Коефіцієнт поцілунку

Коефіцієнт поцілунку
Коефіцієнт поцілунку
Коефіцієнт поцілунку
Коефіцієнт поцілунку
Коефіцієнт поцілунку
Коефіцієнт поцілунку
Коефіцієнт поцілунку
Коефіцієнт поцілунку
  • Роман-переможець Goodreads Choice Awards
  • Tik-tok сенсація!
  • Бестселер AMAZON
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Коефіцієнт поцілунку

Видавництво:
Vivat
290,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 013011
  • ISBN: 9789669821409
  • Вага: 0.30
  • Формат, мм: 135х205
  • Кількість сторінок: 304
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Роман містить детальний опис інтимних сцен! 

«Коефіцієнт поцілунку» відзначено Goodreads Choice Award як найкращу романтичну книгу 2018 року! Сенсація TikTok — книга покорила серця буктокерів.

Стелла завжди вірила в… математику. Ця наука могла логічно пояснити все, що відбувається довкола. Алгоритми, розрахунки — завдяки їм можна передбачити будьякі дрібниці. Наприклад, поведінку покупців та їхню реакцію на новий продукт. Цими «передбаченнями» Стелла й заробляла собі на життя. Успішна на роботі, дівчина нещасна в особистому житті через синдром Асперґера їй важко заводити знайомства й налагоджувати стосунки з чоловіками. Одного дня тридцятирічна самотня Стелла вирішує, що настав час опанувати науку любові. Її вчителем стає Майкл — красунчик зі служби ескортпослуг.

Йому відомо все про найпотаємніші бажання жінок. Чиста логіка й ніяких почуттів. Та кохання існує поза будьякою логікою. І розв’язати це рівняння головним героям доведеться удвох…

Книга «Коефіцієнт поцілунку» Гелен Хоанг — це двобій любові та логіки з перших сторінок, що розважить і заворожить читача. New Adult книга була дебютною для американської письменниці, однак швидко стала бестселером у США, а після того й в усьому світі. 

Стелла Лейн має все, до чого прагне сучасна жінка у тридцять років — вона незалежна, успішна, забезпечена і вродлива. От тільки особисті стосунки не склалися. На заваді стоїть не так розлад аутистичного спектра, як переконання, що головне в житті — це цариця наук Математика. І тільки вона об’єднує все живе. А кохання та сексуальність — це рівняння з усіма невідомими, яке вона геть не прагнула розв’язувати… Аж донедавна. 

Коли Стелла усвідомлює, що тілесні радощі проходять повз неї, вона розв'язує цю проблему звичним для себе шляхом, зробивши ставку на логіку та тягу до знань. Так для «практичних занять» вона винаймає «репетитора» — красеня Майкла з ескорту. Бо ж хто вміє це найкраще? Правильно, професіонал! 

На перший погляд, план виглядає цілком логічно: вона платить — він навчає. 

Стелла не шукає глибоких зв’язків, а хоче просто навчитися отримувати чуттєве задоволення. Майкл — уникає прив’язаностей, і не зустрічається з однією й тією самою клієнткою двічі. Вона — боїться не тільки сексу, але й невинних дотиків. Для її віз-а-ві це спосіб заробляти на життя.  

Так, план логічний, але точно не простий! Бо у долі свої розклади. Доведеться додати дві душі одна до одної, відняти упередження, помножити на бурхливий секс і розділити з читачами всю палітру настроїв та переживань на будь-який смак. І з усім цим спробувати врешті дійти до спільного знаменника (це тільки оргазм, чи щось значно більше й цінніше?), і разом вирахувати Коефіцієнт поцілунку. 

Авторка щиро говорить про такі речі, як соціалізація аутичних людей, мотиви, з яких секс-працівники починають заробляти на життя, сімейні відносини, культурна ідентичність та самоприйняття. Ці складні теми подані з чутливістю та обережністю. Гелен Хоанг розповідає також про страх відкритися іншій людині, і про те, чому не варто ховати своє справжнє «Я». Стелла боїться зізнатися у своєму діагнозі, бо не знає, як до цього поставиться Майкл. Майкл, своєю чергою, не розкриває причин, з яких пішов в ескорт. Він вважає, що краще нехай до нього відчувають презирство, ніж жалість. Книга розповідає, як люди будують стіни поміж собою, і як ламають їх, коли зустрічають когось особливого. 

Варто купити «Коефіцієнт поцілунку», щоб поринути у нетривіальні пригоди незвичайних людей. Тут можна і посміятися, і обпектися об дуже гарячі сцени для дорослих, і поплакати над елементами драми, і замислитися на важливі теми. Це яскравий та необтяжливий роман «вихідного дня», здатний вкрасти цілий вікенд, а з ним — і серця читачів.  Ця історія дарує привід замислитися, що таке кохання в цілому і звідки воно береться на наші голови. 

«Цей приємний дебютний роман доводить одне: не існує жодного алгоритму, який зміг би вирахувати, де саме на тебе чекає те, що змусить серце битися частіше», —  Amazon

Переклад - Дар'я Беззадіна.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер