Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Готель "Маґніфік"

Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
Готель "Маґніфік"
  • Можлива доставка за кордон
  • Бестселер «The New York Times»
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Відзначений нагородою Goodreads Choice Awards
  • Роман-переможець премії «THE KIRKUS»

Готель "Маґніфік"

Видавництво:
Vivat
500,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 013054
  • ISBN: 9786171705616
  • Вага: 0.43
  • Формат, мм: 135х205
  • Кількість сторінок: 448
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 14-16
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Бестселер New York Times та Indie. Найкраща Young Adult книга 2022 року за версією Amazon. Найкраща книга 2022 року за версією Kirkus. Номінант на Goodreads Choice Awards 2022 у категорії «Найкраще юнацьке фентезі та наукова фантастика».

Юні сестри Джані та Зоса ледве зводять кінці з кінцями у портовому містечку Дюрк. Та одного дня там з’являється оповитий магією та легендами готель «Маґніфік», гостям якого пропонують не лише видовищні розваги, а й можливість подорожувати по всьому світу за одну ніч. Потрапити всередину непросто, охочих — натовпи. Утім, зрештою, сестри підписують магічні контракти й опиняються в готелі…

Сімнадцятирічна Джані розповідає нам історію про світ чарів, інтриг і таємниць, які їй доведеться розплутати, аби вибратися зі страшної пастки та допомогти тим, до кого вона небайдужа.

Книга «Готель Маґніфік» — це підлітковий фентезі-роман американської авторки Емілі Дж. Тейлор, що підкорить серце поціновувачів історій «Каравал» і «Нічний цирк». Сестри Джані та Зоса ледве зводять кінці з кінцями у портовому містечку Дюрк. Старша Джані робить усе можливе, щоб турбуватись про молодшу після смерті матері, а втім, цього вистачає лише на виживання.

Похмурі будні яскравим спалахом змінює появ оповитого магією готелю «Маґніфік». Там — видовищні розваги, можливість блискавично швидких подорожей та працевлаштування, адже містичний заклад шукає нових робітників. «Маґніфік» з’являється лише на одну ніч раз у десятиліття, й Джані переконана: пропустити шанс змінити життя й вибратися із бідності було б великою помилкою. 

Дівчата вихопили щасливий білет, підписали магічні контракти й опинилися в готелі. Море розкоші, пригод і магії захоплює сестер з головою. Розглядаючи «Маґніфік» вже більш тверезим поглядом, Джані починає помічати зловісність усього, що відбувається в готелі. Яка ж таємниця прихована за його чарівливим фасадом?

Готель «Маґніфік» прибуває. Ви готові до найбільш захопливих подорожей і найчарівніших двох тижнів свого життя? Є нюанс: під час виселення гості зобов’язані відмовитися від усіх спогадів про своє перебування в цьому чудернацькому й оповитому легендами місці. У їхньому багажу має лишитись саме неосяжне щастя. Тому бідне портове містечко Дюрк охоплює лихоманка пліток і сподівань, коли рівно раз на десять років прибуває «Маґніфік».

Готель оголошує про своє прибуття й пошук нових робітників через міську газету. Сімнадцятирічна Джані не може не скористатися цим шансом, щоб витягнути себе й тринадцятирічну сестру Зосу з цього міста бідності й нещастя. Контракти підписані, час рушати! 

Коли дівчата потрапляють у готель, усе починає ставати загадковим. Джані незабаром розуміє, що в готелі набагато більше таємниць, ніж чудес, і що в «Маґніфік» має темну сторону, яку потрібно розкрити, щоб врятувати себе й свою сестру. Небезпечну пригоду «Готель Маґніфік» Емілі Тейлор дозволячє читачам пізнати з розповіді самої Джані: так і ми станемо гостями легендарного готелю, пригоди в якому сповнені магії, романтики й невідомості. 

Авторка майстерно витворює захопливий сюжет, у який занурює з перших же сторінок, тому тим, хто шукає динамічних історій про магію дуже радимо придивитись до книжки «Hotel Magnifique» Емілі Дж. Тейлор. Письменниця, здавалось би, використовує такий знайомий початок історії, втім, талановито інтерпретуючи її й розвиваючи в неочікувану сторону. 

З системою магії, порядками готелю й частинками великими пазлами Тейлор знайомить поступово. Крім чарівництва, ця книга підкорить вас колоритними героями й стосунками головних героїнь-сестер, адже Джані йде заради молодшої Зоси на все. 

«Готель «Маґніфік» прочинив мені двері у розкішний блискучий світ магії та таємниць, і залишив мене зачарованою», — Ерін Крейґ, авторка бестселера The New York Times «Дім солі та печалі»

«Це історія, сповнена чарів, від сумінерів з їхніми унікальними магічними дарами та нескінченними життями до тематичних кімнат для гостей, у яких можуть рости цілі ліси, і апельсинового соку, який змушує вас відчути смак улюбленої їжі. Тейлор промовисто створює захопливий, правдоподібний магічний світ , на який сильно вплинула французька культура. (...) Навіть ті, хто добре знайомий із жанром, радітимуть справжнім сюрпризам. Чудове читання для тих, хто шукає дрібку чарів», — Kirkus Reviews

Переклад - Поліна Реуцька.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер