Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Гонихмарниця

Гонихмарниця
Гонихмарниця
Безкоштовно НП
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Доставимо безкоштовно Новою поштою

Гонихмарниця

Видавництво:
READBERRY
Пов'язані теги:
#підлітки #фентезі
420,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: НЕ1678001У
  • ISBN: 9786170988072
  • Вага: 0.51
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 368
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: ч/б
Анотація

Вони повертаються, улюблені герої «Гонихмарника»! Вони подорослішали, перестали бути затятими романтиками. Вони менше зазирають у небо, майже не розмовляють з Талалайком, проте вперто вірять у дружбу й відчайдушно тримаються за кохання. Аліна, Сашко, Марта, Петрусь, Ірина, Юрко й нові непро́сті, що вплутаються в низку невипадкових випадковостей, бо так найчастіше й буває, коли порушуєш закони Всесвіту.

Зло переможене? Аж ніяк! Воно звільнилося й люто бажає відплати! І цього разу для перемоги одного кохання замало. Тепер Аліна й Сашко мусять розмотати заплутаний клубок таємниць Сашкового народження, що ведуть їх у ворота Холодного Яру, де магія Вічників та Вітровіїв тісно сплелася у непро́стому родоводі Сашка.Загублений артефакт, давня магія рідної землі, що пахне волошками та полином, магія старих черкаських курганів, львівських кам’яниць і волинських лісів… І той, хто тримає рівновагу в нашому світі. Справедливий та грізний. На чиєму він боці?

Читати повністю
Відгуки покупців
user @elena.madoian
20.08.2024
Герої роману — ті ж : Аліна, Сашко, Марта, Петро, Юрко і ще багато «непростих». Події відбуваються спочатку на одному з островів Канарського архіпелагу — острові Ієрро. Потім героїня потрапляє у Львів, який заливають зливи, далі — в село та печери Холодноярських курганів на Черкащині. Події десятирічної давнини отримали несподіване продовження. І знову Аліна, ця хоробра дівчина, вступає в поєдинок з Гонихмарником, який звільнився та бажає відплати. Читається легко, роман місцями схожий на казку, особливо там, де герої оповідають давні легенди. Фентезі з усілякими драконами, фейрі і т.п. — то не для мене. А тут — звичайні люди, правда з незвичайними здібностями. Тому , начебто віриш, що це все десь там у Львові і відбувалось) Не знала, що буде продовження, а як побачила анонс, то дуже чекала на книгу. Рекомендую любителям фентезі, українського фентезі.
user Ірина Саховська
05.08.2024
ДУЖЕ ОЧІКУВАЛА НА ПРОДОВЖЕННЯ, І ОСЬ НАРЕШТІ, ЗАМОВИЛА ЯК ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ, ОТРИМАЛА, НЕЙМОВІРНО ЩАСЛИВА, КНИГА ПРОСТО ПРЕКРАСНО ОФОРМЛЕНА, ПРИЕМНО ТРИМАТИ В РУКАХ, ТЕПЕР ХОЧУ ПЕРШУ ЧАСТИНУ ТЕЖ (((( В ТАКОМУ ОФОРМЛЕННІ, БО ВОНА ЧУДОВА ДЯКУЮ
user Наталія
02.08.2024
Дякую. Книгу отримала дуже швидко. Насправді неочікувано гарне оформлення книжки,я приємно здивована. Щодо змісту: як пише Дара Корній я люблю,тому впевнена, що читання принесе задоволення.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Гонихмарниця
Дара Корній
420,00 грн
Гонихмарник
Дара Корній
420,00 грн
840,00 грн
705,60 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги