Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Цієї миті завтра

Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
Цієї миті завтра
  • Бестселер «The New York Times»
  • Національний бестселер #1 у США
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Цієї миті завтра

Видавництво:
Vivat
450,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 012941
  • ISBN: 9786171705012
  • Вага: 0.43
  • Формат, мм: 135х205
  • Кількість сторінок: 320
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Національний бестселер #1 у США! Бестселер за версією New York Times!

Атмосфера Америки 90-х, як у старих добрих фільмах. Авторка є донькою всесвітньо відомого автора жахів Пітера Страуба. 

Завтра Еліс Стерн має виповнитися сорок. Вона думає про свій самодостатній спосіб життя, про те, як їй подобається мешкати в Нью-Йорку, про хорошу роботу і про міцну дружбу з найкращою приятелькою Сем. Вона щаслива, чи не так? Напередодні сорокаріччя Еліс тихо сидить біля лікарняного ліжка батька, якому відведено кілька останніх днів, і намагається зрозуміти, чи насправді була щаслива, а чи просто змирилася з плином життя. Вона відчуває, що їй чогось бракує. А вранці Еліс прокидається… у своєму шістнадцятирічному тілі. Її зустрічає сорокарічний батько. Еліс випадає шанс провести з ним час і зміцнити стосунки.

Книга «Цієї миті завтра» — це незвичайний мікс сентиментальної прози та м’якої хронофантастики. Легка, але сильна книга про ностальгію та любов доньки до свого самотнього батька, про минуле, про силу почуттів. А ще про те, як ми, прагнучи досягти висот у житті, забуваємо про наших найближчих. Американська письменниця вдало поєднує блискучий гумор та зворушливі моменти й змушує замислитися над справжніми цінностями у житті.

У Еліс є все, чого може бажати сучасна жінка. Прибуткова робота, затишна квартира, незалежність та впевненість, та  найкраща, перевірена часом подруга Сем. Але… Є забагато але. Робота дістала, подруга весь час зайнята,  а тато… Старенькому хворому татусеві залишилися лічені дні. 

Якась незвідана, не заповнювана порожнеча всередині стає особливо помітною, коли Еліс сидить біля його ліжка.  Все могло бути інакше — вони могли б стати ближчими та проводити більше часу разом.  

Розплющивши очі на свій сороковий день народження, Еліс розуміє, що опинилася у своєму 16-річному тілі із розумом та досвідом сорокалітньої жінки. Мрія, чи не так? Жінка зустрічає свого молодого та здорового тата і тримається за будь-який шанс бути поруч із ним. А ще вона зустріне своє перше кохання зі школи, наробить милих дурниць які матимуть наслідки у майбутньому та перепише наново сценарій, про який потай шкодувала. 

У книзі «Цієї миті завтра» Емма Страуб  виходить за рамки традиційного тропу мандрівок у часі та показує інакший тип любовної історії, здатний здивувати та розчулити навіть найвибагливішого книжкового «гурмана». А ще це емоційна історія про справжню дружбу між Еліс та Сем.

Ця книга сподобається тим, хто хоче чогось глибшого, ніж просто сучасна література і легшого, ніж фантастика у звичному розумінні. За відгуком книжкової блогерки Діді Браун (Deedee Reads), This Time Tomorrow Емми Страуб — це «ідеально витримане пляжне чтиво для любителів фантастичної літератури, в якій є гумор, душа та подорож у часі».

«Один із найбільш зворушливих і кмітливих романів про подорожі в часі серед тих, що я коли-небудь читала. Ностальгійний, мудрий, смішний і сповнений любові»— Ґабріель Зевін, авторка бестселера «Завтра, завтра, завтра»

«Книга, яка змусить вас посміятися, поплакати та зателефонувати людям, яких ви любите. Надзвичайно»— Емілі Генрі, авторка книги «Пляжне чтиво»

Переклад - Теклі Ленкевич.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер