Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Бійцівський клуб

Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
Бійцівський клуб
  • Можлива доставка за кордон
  • Екранізовано!
  • Світовий бестселер!
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Бійцівський клуб

Очікується
250,00 грн
Додати в обране
  • Код виробника: 499206
  • ISBN: 9786171299085
  • Вага: 0.29
  • Формат, мм: 135х205
  • Кількість сторінок: 256
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
Анотація
  • Роман, що кинув виклик літературній традиції і став феноменом! Лімітоване видання з вибуховим форзацем!
  • Його називають «біблією руйнівників цивілізації»!
  • Відзначений нагородами Pacific Northwest Booksellers Association Award та Oregon Book Award! Культова екранізація з Бредом Піттом і Едвардом Нортоном!
  • Бій триватиме стільки, скільки потрібно!

Якщо можна постійно прокидатися в різних місцях і в різні часи, чому б одного разу не прокинутися іншою людиною? Саме такої істини доходить певного дня безіменний герой цієї історії. Досягти бажаного, внести новий зміст у переповнену безсонням реальність йому допоможе бунтівник на ім’я Тайлер Дьорден. Той приводить героя у місце, що зветься бійцівським клубом. І перше правило клубу - ніколи нікому не говорити про нього. Тут збираються ті, хто скніє в полоні буденності, хто, б’ючись, хоче знову відчути себе чоловіком. Ті, хто обирає: пекло або ніщо. Чоловіки, які за межею болю, поза рамками етики, на краю божевілля хочуть здобути дику, первісну свободу. Але першим кроком до цієї свободи має стати не бій, а смерть.

Суспільство схоже на конвеєр, де люди з порожніми очима виконують механічну роботу, щоб продукувати їжу, одяг, меблі, автомобілі… Усі ті речі, без яких неможливе життя сучасної людини. Які, власне, і замінили їй сенс життя… Особистість замість геніальних ідей здатна тепер давати лише сировину для виробництва мила… Та, втративши все, можна здобути свободу…
Цей роман не лише розхитує основи. Він підриває їх, як терорист підриває вибухівкою хмарочос. Він буде бити в обличчя фактами, які важко спростувати. А вам залишиться лише, як боксеру-невдасі, пропускати удар за ударом. Без надії на хепі-енд, але з надією, що на місці знищеної цивілізації відродиться щось більш людяне. Що хтось пожаліє китів, яких вбивають заради коштовних парфумів. Що рак і безсоння не будуть вбивати. Що можна буде посміятися над смертю. Побачити її страшну красу. І зрозуміти сенс життя.

Чака Поланіка називають «шоковим письменником». Нащадок українського емігранта, він розпочав літературну кар’єру в досить зрілому віці, уже маючи, що сказати читачам. Його книжки давно сягнули за межі власне художнього твору і стали явищем контркультури. Стиль Поланіка - різкий, категоричний, провокативний - це маніфест покоління Х. Твори письменника здобули нагороди Pacific Northwest Booksellers Association Award і Oregon Book Award, а також кілька разів номінувалися на Премію Брема Стокера.

«Бійцівський клуб» від Чака Поланіка - це провокаційний та ексцентричний роман, який викликає не лише здивування, але й глибокі роздуми про суспільство, консюмеризм та життєві цінності.

Автор зійшов з традиційних літературних шляхів, створивши шокуючу та бурхливу історію. Книга кидає виклик стандартам та встановленим нормам, втілюючи відверті та навіть дуже жорсткі думки, які змушують читача зануритися у світ їдкого та нищівного сарказму та підсумовувати свої власні погляди на життя.

Сюжет, що показує життя «бійцівського клубу», де люди відчувають себе живими через біль та насилля, вражає своєю оригінальністю та абсурдністю. Автор перевертає загальноприйняті цінності з ніг на голову, змушуючи читача аналізувати свої власні переконання, ставити їх під сумнів, підважувати буквально всі базові ціннісні установки.

Використання мовних засобів у романі допомагає передати атмосферу цинізму та відчуття безвихідності, які переплітаються з глибокими філософськими міркуваннями. Структура роману вражає своєю нестандартністю та несподіваністю, що робить читання ще більш захоплюючим.

Людська природа завжди була загадковою, але однією з найцікавіших її аспектів є наявність темної сторони, внутрішнього демона, який може виникнути у кожної особистості. Цей внутрішній демон — це внутрішня сутність, яка вражає своєю негативністю та здатністю до деструктивних дій. Він представляє собою сукупність темних прагнень, негативних емоцій і неспокійних думок, які можуть виникнути у найбільш непередбачуваний момент.

Ця темна сторона особистості може бути викликана різними факторами — від життєвих стресів до внутрішніх конфліктів. Вона може збуджувати агресію, заздрість, жадібність і інші від’ємні якості, які можуть вибухнути в найнесподіваніший момент і спричинити непоправну шкоду. Ця темна сутність може вести до деструкції відносин, негативного впливу на життя та долю людей.

Водночас, внутрішній демон може бути джерелом важливих уроків та самопізнання. Він вимагає розуміння, контролю та праці над собою. Впоратися з ним означає зіткнутися зі своїми найтемнішими страхами та слабостями, знайти способи подолати їх та перетворити на позитивний досвід.

Боротьба з темною стороною особистості є внутрішнім викликом, який може призвести до важливих позитивних змін у житті. Це відкриває можливість вирости над своїми недоліками, знайти глибоке розуміння себе та визначити справжні цінності. Врешті-решт, внутрішній демон може стати внутрішнім вчителем, який допоможе знайти гармонію, зростання та розвиток у вічній боротьбі за рівновагу між світлом і темрявою у нашій душі.

«Бійцівський клуб» - це літературний вибух, що непередбачувано маніпулює емоціями, свідомістю та переконаннями читача. Ця книга не лише завойовує популярність через свою суперечливість, але й залишає глибокий слід у серцях та думках тих, хто мав сміливість пірнути у світ Чака Поланіка.

Диявольськи гострий та провокативний роман. - Washington Post

Неймовірно оригінальний твір, який викриває бридку темряву в нашому сучасному світі. - Amazon

Переклад - Олег Лесько.

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер