Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Зимова казка для всієї родини
18.12.2019
Що почитати?
Навряд знайдеться хоч одна дитина, яка не любить зимові свята. Це час для поїдання смаколиків і загадування заповітних бажань, дарування подарунків і затишних родинних посиденьок… Усе навколо враз стає святковим і врочистим. А ще на Новий Рік і Різдво дуже хочеться пригадати про справжні цінності.
І книга «Найбільший сніговик у світі» може вам у цьому допомогти.
 

Автор: Гай Даніелс
Художник: Нік Клес

 
«Найбільший сніговик у світі» ─ це…
 
1. … добра зимова історія. 
Вона розповість про важливість взаємодопомоги. Про те, що разом можна здійснити навіть найскладніший задум. Навіть такий, який самотужки здійснити взагалі неможливо ─ як-от зліпити сніговика заввишки з будинок. А ще ця книга ─ про вміння просити допомоги, якщо її потребуєш. 
Окрім цього, дорослим «Найбільший сніговик у світі» нагадає, як важливо дотримувати своїх обіцянок і приділяти час донечкам і синочкам. У таткові з книги дехто може впізнати себе: він такий утомлений після роботи, що геть не має часу на сина. Та не переймайтеся дуже ─ історія завершується щасливо!
 

 
2. … затишні ілюстрації Ніка Клеса.
Після прочитання такої «сніжної» книги кортить вибігти надвір і погратися у сніжки, зробити «ангела» на снігу, зліпити снігову бабу ─ чи навіть сніговий палац! Чудове поєднання холодного сніжка й теплих посмішок. Завдяки йому читач і сам мимохіть посміхається й почувається лагідно.
 

 
3. … шматочок зимової атмосфери. 
Адже атмосфера складається з деталей: ялинкові прикраси, новорічні пісні, особливі смаколики і… Так-так, добрі історії про вічні цінності. Саме таку історію й написав для нас Гай Даніелс. Будьте певні, книга анітрохи не нудна. Вона легка та приємна в читанні, як і належить бути книзі «під ялинку», й залюбки допоможе вам створити святковий різдвяний настрій. Тож якщо саме шукаєте подаруночок для малечі ─ «Найбільший сніговик у світі» буде чудовим вибором. 
 
 

 
Порада. Не забувайте й самі насолоджуватися зимовими святами. Знайдіть трохи часу для того, щоб створити святковий настрій для себе та своєї родини. Разом із донечкою або синочком радійте сніжку, оздоблюйте оселю, гортайте книги ─ і наповнюйте Новий Рік і Різдво власними особливими традиціями. Тоді дітлахи матимуть у житті ще одну причину для радості та святкового настрою. Правда ж, чудово?
 
 Катерина Трофимова
Редактор видавництва"Ранок"
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: