Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Знайомимося з горщиком за допомогою книги
22.07.2024
Що почитати?

Які подарунки ви робите своєму малюкові? Новий гризунець, пірамідку чи може, розвивальні картки з малюнками? У родині слонів теж зростає миле грайливе дитинча. І як гадаєте, що йому подарували батьки? Новенький блискучий червоний... горщик! Так-так, запакували в папір і перев’язали тонкою стрічкою. Як вам така ідея?

Подарунок вийшов чудовий. Адже слоненя гасає з ним оселею і не може натішитися. Ось тільки... що і з ним робити і для чого він призначений? Це маленькому слоненяті ще належить дізнатися.

Книга Ґвідо ван Ґенехтена так і називається «Чудовий подарунок». І ми певні, вона стане гарним дарунком батькам, які роблять перші кроки на непростому захопливому шляху — привчання малюка до горщика.

Із якою завзятістю та креативом допитливе слоненя випробовує подарунок! То воно приміряє горщик як капелюх, то намагається з нього пити, то ганяє туди-сюди, наче за кермом боліда. Годі й казати про маленьку рибку, яку малюк ледь не оселив у горщику замість акваріума.

Із неменшою завзятістю тато-слон знайомить сина із новим незвичайним предметом, називаючи його «пі-пі-ка-ка-горщик». І лишень коли татко рішуче всідається на дивопредмет, слоненя все розуміє. Мабуть, чи не кожен із батьків удавався до цього прийому (хоча й не всі в цьому зізнаються). Та сподіваємось, не один горщик від того ще не постраждав. Ну а малюк-слоник зрештою зробив свої перші важливі справи не в підгузок.

 

Відомий бельгійський автор та ілюстратор Ґвідо ван Ґенехтен створив чимало дитячих книг, ніжних і кумедних, таких, що підкорили серця багатьох батьків світу і зробили життя дітей яскравішим і цікавішим. І ця пі-пі-ка-ка-книга не виняток. Нехай вона допоможе мамам, татам та їхнім чудовим малюкам познайомитися з горщиком у найекологічніший для них спосіб.

 

Наталя Мусієнко,

літературна редакторка

Товари з цієї статті
Чудовий подарунок
Гвідо Ван Генехтен
450,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: