Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
ТОП-6 подарункових книжок для дітей
17.12.2019
Що почитати?
Зовсім скоро настане пора новорічних свят! А значить, вже час прикрашати будинок гірляндами, переглядати улюблені фільми і обирати подарунки для близьких. Напередодні Нового року і діти, й дорослі відчувають наближення дива, але все ж таки для малят це по-особливому чарівне свято. І всім дорослим так хочеться, щоб новорічний подарунок для дитини був не тільки красивим і ефектним, а ще й корисним. Тому ми підготували для вас добірку з шести кращих подарункових книжок видавництва «Ранок» для дітей. 
 
- «Дотикова абетка» для хлопчиків та дівчаток 
Незвичайна абетка з цупкими сторінками перетворить знайомство малюка з буквами на веселу гру. Великі об’ємні літери у книжці цікаво не тільки розглядати, але і відчувати на дотик! Відомо, що мала дитина краще запам’ятовує предмети, якщо торкається їх, тому кожна буква тут має особливий тактильний ефект. Крім того дивовижні картинки і кумедні підписи, в яких усі слова починаються з однієї літери, допоможуть малюкові легко вивчити і запам’ятати абетку. Ця яскрава, незвичайна і корисна книжка стане чудовим подарунком малюку, який починає вивчати літери. 
 

«Дотикова абетка»
 
- «Зворушливі книжки» 
Серія «Зворушливі книжки» створена, щоб познайомити дитину з різними проявами любові і показати, як вона сама може проявляти свою любов. Ці книжки про найтепліші почуття: розуміння, підтримку, ніжність і особливе душевне тепло між дітьми та батьками. Адже кожному малюку так важливо знати, що його сильно люблять і йому завжди раді, навіть якщо він трішки завинив.
Автори і художники, які працювали з цією серією, не з чуток знають, як дарувати любов і турботу дітям, що вони й передали у своїх ілюстраціях і текстах. Ці книжки стануть чудовим подарунком для дитини і всієї родини, адже вони дарують зворушливі моменти, які так приємно проживати разом!
 

«Зворушливі книжки»
 
- «Дивний світ»
Цю дивовижну книжку важко назвати лише дитячою, проте дітям вона може стати набагато ближчою і зрозумілішою, ніж дорослим, адже нестримні мрії і фантазії більш властиві саме дітям. Картини для книжки створив талановитий художник Олексій Хомич, творчість якого наповнена дитячими образами і дорослими смислами, яскравою фантазією і чарівною красою. Саме творчість Олексія стала основою для створення цієї незвичайної книги. А поет Геннадій Меламед з ніжністю та гумором виклав у віршах своє розуміння картин, додав особливого колориту і доброї філософії.
Ця книжка для сміливих мрійників і відважних фантазерів, адже відкриваючи книгу ви можете трохи більше пізнати себе і зробити оточуючий світ більш яскравим. Вона прекрасно підійде для сімейного читання і розглядання та стане справжньою прикрасою книжкової полиці. 
 

«Дивний світ»
 
- «Велика книга пазлів»
Книжки цієї серії присвячені найважливішим темам у навчанні дитини: абетці, лічбі, азам читання, кольорам і формам. Щоб зацікавити малюка навчальним процесом, тут використовується гра у пазли. На кожному з восьми розворотів книжки дитина знайде цікаві вірші та навіть віршовані задачки. Граючи з цими книжками, малюк зможе не тільки слухати вірші і розглядати ілюстрації, а й також збирати великі картинки з пазлів. Так навчання дасться вашому малюкові легко і цікаво, а це так важливо з самого дитинства – навчити малюка отримувати задоволення від пізнання чогось нового. 
Особливої уваги заслуговує яскраве і святкове оформлення обкладинок у книжок цієї серії. Так що ось ще один гарний, ефектний і корисний подарунок для будь-якої дитини. 
 

«Велика книга пазлів»
 
- «Міста України»
Книжка-подорож містами України. Цікава і пізнавальна книга, яка проведе читачів вулицями деяких міст нашої країни і розповість про різноманітні пам’ятки історії і культури. У книжці ви знайдете багату кількість віконечок, що відкриють вам цікаві факти і легенди про міста України. А на найуважніших читачів чекає приємний сюрприз: у кожному міст на сторінках книги можна знайти відомих вчених та діячів мистецтв!  
У книзі ви знайдете Київ, Харків, Запоріжжя з островом Хортиця, Одесу, Чернігів, Чернівці та Львів – красиві міста з багатою історією і популярні туристичні центри. Завдяки стильним ілюстраціям і цікавій інформації книжка стане захопливою і для дітей, і для дорослих.  
 

«Міста України»
 
- «Новорічні історії»
Книжки з серії «Новорічні історії» дарують особливі новорічні чари і святкову атмосферу. В цих книжках зібрано велику кількість кумедних історії про пригоди Діда Мороза та зимові дива. Серед них є навіть новорічна абетка, з якою вивчати літери – справжнє свято. Добрі та яскраві ілюстрації, зворушливі вірші… така книга стане чудовим подарунком для малюка.  
 

«Новорічні історії»
 
Подаруйте дитині добру новорічну казку! Хай збуваються мрії, оживають іграшки і добро завжди перемагає зло, як у дитячих книжках. Мрійте разом із дитиною і не сумнівайтеся, що добрі чари завжди поруч, особливо під час новорічних свят!  

Анастасія Рябуха,
редактор ВГ "МАГ"

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: