Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Таємниці тварин, які ви досі не знали!
10.12.2019
Що почитати?

«Чому пінгвіни не мерзнуть: як тварини пристосовуються до середовища існування?» — це захоплива книга про адаптацію тварин у природі по всій земній кулі.

Разом з авторкою ви опинитеся у тропічному лісі, де познайомитеся з мавпой-павуком та броненосцем. Відвідаєте пустелю та дізнаєтеся, хто такий «колючий диявол». Зазирнете у Заполяр’я і перевірите, чи справді пінгвіни полюбляють обійматися. А ще побуваєте на величезній глибині, прогуляєтеся саваною та підніметеся високо в гори.

Деякі тварини мають тепле хутро, щоб не замерзнути, інші навпаки скидають з себе шкіру. Хтось намагається бути непомітним, щоб вчасно сховатися від хижаків, а інші захищаються за допомогою яскравого забарвлення. Кожна тварина опанувала власний спосіб пристосовуватися до навколишнього середовища, знаходити поживу й уникати небезпеку. Ця цікавезна книга розкриє таємниці багатьох мешканців нашої планети. 

Унікальний графічний стиль ілюстраторки Лін Дао робить кожну ілюстрацію живою. Її малюнки вже полюбилися читачам за книгами «Несподівана дружба у природі» і  «Міфи й упередження про тварин».

З книги ви дізнаєтеся:

  • Чи справді восьминіг – майстер маскування.
  • Як полює риба-скорпіон.
  • На кого схожий трубкозуб.
  • Чому пустельний жук стоїть на голові.
  • Який птах літає найвище за інших 

І ще багато вражаючих фактів.
 

Для кого ця книга:

Для всієї родини.
Для допитливих дітлахів.

Ірина Пушкар,
редакторка
Каскад_С
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: