Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
SMARTліто - практичні посібники на літо, що розвивають впевненість і вправність
17.05.2024
Що почитати?

Серія тренувальних зошитів “SMARTліто” для тих, хто любить різноманіття, багато різних цікавинок і мікс вправ для практики вмінь і знань. Ви ж неодмінно чогось навчились у передшколі, 1-му, 2-му і 3-му класі. 

Це зошити, де збалансовано 

- завдання зі шкільних предметів, 

- вправи для розширення знань про світ,

- ігри для розвитку уваги, логічного мислення, пам'яті, соціалізації - це так необхідно для школярів 1-4-х класів; 

- творчі завдання,

- експерименти та досліди.

У кожному класі свій перелік предметних блоків. який саме легко дізнатися, глянувши на обкладинку.

А об'єднують всі класи додаткові бонуси:

- досягатор на внутрішній стороні обкладинки,

- записник мандрівника,

- наліпки,

- список книжок для читання, який можна розглянути, просканувавши Q-код.

І це ще не все. Предметні, творчі, дослідницькі блоки скомпоновані за різними довкільними темами. У кожному класі вони різні, але в кожному зошиті їх 8.

Кожна сторінка оформлена відповідно до довкільної теми. Містить назву предметного, ігрового або творчо-дослідницького напрямку, плашку для запису дати і місяця, коли виконуються завдання. Це допоможе тримати якийсь темп. Бо навіть у повторенні потрібно дотримуватися дисципліни, тоді результат точно буде помітним.  

У збірниках багато Q-кодів. Вони виконують допоміжну функцію. Яку саме? Зазвичай біля них вказано. Це може бути перевірка виконаної вправи, творчий відеоурок або демонстрація експерименту. 

Чимало уваги ми приділили саме творчості і дослідженням. Бо саме під час таких видів діяльності тренується креативність - вміння створювати. Так-так, це можна натренувати.

У збірниках “Іду в 1 клас”, “Іду в 2 клас” більше візуальних вправ. В цьому віці ще дуже сильне мультиплікаційне сприйняття.

У збірниках  “Іду в 3 клас”, “Іду в 4 клас” більше текстів для читання й аналізу. В цьому віці має активніше розвиватися аналітичне мислення, вміння виділяти головне, формувати коротко зміст, висловлювати власне бачення.

Отже, сумувати з цими зошитами точно не доведеться. Їх сміливо можна брати у будь-яку подорож. Навіть, якщо це сусіднє село за містом. І дуже рекомендуємо долучатися до справи дорослим. Ми гарантуємо хвилини сміху і радості, особливо, коли ви робитимете експерименти 🙂 

 

З щирим відчуттям турботи, керівниця видавничої групи “Активний Розвиток Талантів” та авторка серії збірників “SMARTліто” - Наталія Коваль.

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: