Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Сім історій» — нова серія захопливих книжок для щоденного читання
16.07.2024
Що почитати?

Виховати в дитині любов до книги — надзвичайно важливе і водночас складне завдання, особливо в сучасних умовах. Адже відірвати погляд від екрана смартфона буває складно навіть дорослим, а що вже говорити про дітлахів. Потрібно дуже постаратися, щоб привернути увагу малюка до літератури. Та з новою серією «Сім історій» від видавництва «Ранок» читання перетвориться на приємний щоденний ритуал для всієї родини. Адже кожна книжка серії — збірка із семи оповідань — зачаровує вже з перших сторінок. То що ж саме робить ці прості історії такими чудовими?

Вдалі сюжети й комічні ситуації

Хороша дитяча історія має бути насамперед цікавою й дотепною. Саме інтрига в сюжеті тримає увагу маленького допитливого читача до останньої сторінки. Як-от в оповіданні під назвою «Надліжковий монстр» зі збірки «Сім історій на ніч». Щоночі маленький синьо-зелений чоловічок на ім’я Максу́ кутається в ковдру, тремтячи від страху, бо точно знає, що над його ліжком живе страшне чудовисько. Батьки запевняють, що вони все перевірили і ніякого монстра не знайшли. Але Максу́ мучать сумніви. Тому він вирішує сам піднятися нагору й на власні очі подивитися, що ж там коїться. Те, що Максу́ там бачить, здивує читача не менше, ніж самого героя.

Оповідання «Бал відьом» зі збірки «Сім історій про відьом» навряд чи вразить непередбачуваним сюжетним поворотом, проте точно змусить посміятися від душі. Адже історія буквально складається з курйозних ситуацій. Трохи незграбна відьмочка Віолетта готується відвідати щорічний бал на Чорній горі, але все в неї йде не за планом. Спочатку вона перевертає кімнату догори дриґом у пошуках чарівної палички. Потім капосний фіолетовий кіт феєрично ламає навпіл єдину мітлу, яка мала б доправити її до Чорної гори. Із великою бідою Віолетті вдається-таки зібратися, знайти ефективний, хоча й напрочуд дивний як для звичайної відьми, транспортний засіб і зрештою потрапити на свято.

Актуальні теми й знайомі проблеми

Завдяки захопливим сюжетам і дотепному гумору читати книжки серії «Сім історій» дійсно цікаво й весело. Та головний їхній секрет криється саме в змісті. Зокрема, збірка «Сім історій про принцес» розкриває цілу низку важливих для читачів-початківців тем. Оповідання «Замаленьке королівство» й «Принцеса пустелі» доводять, що справжнє щастя не в багатих володіннях і розкішних сукнях, а в простих буденних речах. «Три бажання» й «Галерея надзвичайних принцес» змушують замислитися над унікальністю кожної людини, вчать бути собою й пишатися цим. А зворушливе оповідання «Лайфстайл принцеси» нагадує про цінність дружби й незамінність живого спілкування.

У збірці «Сім історій про динозаврів» зосереджено майже всю увагу на темі дорослішання. Оповідання «Малюк-ігуанодон виходить у світ» показує несміливі кроки дитинча, що залишило своє гніздо, його великі страхи й маленькі перемоги. Історія «Динозаврик шукає свій талант» демонструє перші спроби самоствердитися й віднайти своє життєве призначення. А «Нащадки динотата» — просте оповідання про перші сімейні конфлікти, пошуки компромісів і взаємоповагу — передусім мають наштовхнути саме батьків на серйозні роздуми.

Отже, серія «Сім історій» просто створена для щоденного читання у теплому родинному колі. Кожна збірка містить сім чудових оповідань, що легко й невимушено, з неперевершеним гумором доносять читачам-дошкільнятам дуже серйозні й важливі речі. А неймовірні ілюстрації та оформлення книжок допоможуть повністю поринути у світ неймовірних подій і насолодитися ними разом із улюбленими героями.

Товари з цієї статті
-20%
Сім історій про відьом
Паскаль Еделін
280,00
224,00
-20%
Сім історій на ніч
Еммануель Лепеті
280,00
224,00
-20%
Сім історій про принцес
Софі де Мюлленгайм
280,00
224,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: