Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Що я відчуваю?» - рятівне коло в океані дитячих істерик і емоційних бурь
13.06.2024
Що почитати?

Як допомогти дитині опанувати свої емоції?

Як навчити її їх визначати, відрізняти від почуттів, розуміти, чому саме вона перебуває у певному емоційному стані?

Якщо ви, шановні батьки, ставите собі такі питання, якщо опікуєтеся розвитком емоційного інтелекту дитини, її психологічною стабільністю, якщо хочете врешті решт більше спокою і комфорту вдома, то дуже рекомендуємо звернути увагу на ігровий посібник «Що я відчуваю?»

Важко перебільшити цінність і важливість цього продукту для дітей та батьків. Завдяки теоретичним інструментам і веселим і практичним заняттям, запропонованим у цьому наборі, ваша дитина навчиться визначати свої емоції, ділитися ними з вами і таким чином розряджати їх, перш ніж вони переповнять її та викличуть емоційний вибух.

Набір містить методичний посібник, в якому стисла та корисна теорія про емоції, 14 історій для читання і практичні завдання. Також в наборі є 59 анімаційних карток, які допоможуть вашій дитині висловити свої почуття, подолати кризи, приборкати гнів і зайві емоції. Кожна картка – це тваринка, які вчить розрізняти емоції і почуття, визначати потреби і ресурси, пізнавати безмежний світ емоцій.

Дуже радимо заняття з дитиною чергувати з іграми усією родиною. Гарантуємо – за певний проміжок часу ви допоможете дитині і додасте сімейній атмосфері спокою і гармонії.

Автор ігрового посібника Ноемі де Сен-Сернен – кваліфікований тренер з виховання дітей та особистого розвитку. Вона є мамою трьох дівчаток, і саме свій батьківський досвід втілила в ефективну методику подолання емоційних криз.

«Що я відчуваю?» - ваш сімейний психолог, що завжди допоможе. 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: