Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Щенячий патруль: виховуємо, розвиваємо, граємо
05.02.2020
Що почитати?
Щенячий Патруль завжди захоплював увагу малечі. Бо головні герої — добрі, відважні, сміливі. Вони постійно поспішають на поміч та постійно потрапляють в неймовірні історії. І зараз, з новинками «Щенячий Патруль. Зазирни у віконця», малеча зможе пограти з улюбленими героями, разом з ними поринути в різноманітні пригоди та врятувати жителів міста від чималих небезпек. Тож поспішаймо на поміч!
 
Дітлахи завжди з нетерпінням очікують виходу новинок зі своїми улюбленими цуценятами з мультфільму «Щенячий Патруль». Адже знають, що вони обов’язкового в котре вразять своїм пригодницьким світом, яскравими ілюстраціями та цікавим форматом. У серії «Щенячий Патруль» вже є дивовижні історії, історії 5-хвилинки, кольорові пригоди, водяні розмальовки, книги-картонки, книжки творчого малювання та книжечки з наліпками, які містять незліченну кількість пригод з наклейками. Разом з цими книгами дітлахи зможуть грати, малювати й вчитися. А чого варта школа самого Щенячого Патруля. Разом з улюбленими цуценятами дітлахи зроблять свої перші кроки у світ каліграфії, завітають до мовознавчої та математичної країн. То що ж цього разу? Інтерактивні віконечка! З ними дітлахи будуть гратися, розвиватися та навчатися.
 

 
Інтерактивні віконечка створені для того, щоб у малечі була можливість взаємодіяти з книгою та відчути себе серед своїх улюблених героїв. Також вони допомагають розвиватися через гру. Ось, у новинці «Уперед до пригод!» дітлахи знайдуть понад 30 віконець. Відкриваючи їх, діти будуть допомагати героям виконувати щоденні завдання. Таким чином, наслідуючи улюблених героїв, вчитиметься допомагати іншим. Тож перша зупинка — це пляж. Тут потрібно врятувати кошеня. Наступна зупинка — сад фермера Юмі. На нього насувається буревій, тож потрібно встигнути зібрати всі фрукти. Потім дітки разом із пустотливими цуценятами очистять шлях від каміння для поїзда й знайдуть кошеня Калі. І, звичайно ж, після напруженого дня Щенячий Патруль буде відпочивати під красивим, зоряним небом. За кожним віконечком знаходяться різноманітні пригоди, цікавинки із життя команди та неймовірні історії. Таке комплексне поєднання допомагає розвивати уяву, фантазію, пам’ять, вчить орієнтуватися у просторі та розширює лексичний запас дітлахів. Тож «Уперед до пригод!».
 

 
У книзі «Високий політ» ще більше віконець — понад 50. А отже, ще більше захопливих пригод. На сторінках цією книги команда Райдера спокійно відпочивала на пляжу, аж раптом...виверження вулкана. Ця місія особлива, тому Райдер підготував для всіх нове спорядження, а також — новий літак «Повітряний патруль». Спільними зусиллями виверження зупинили, але на цьому небезпечні пригоди не закінчилися: від того, що земля здригнулася, хатинка капітана Палтуса посунулася та опинилася в морі. Тож тепер на дітей чекає ще одна місія — врятувати будиночок капітана. Чи вдасться їм це зробити? Віконечка допоможуть дізнатися чимало таємниць та цікавих фактів пригоди «Високий політ». А ще вона розвиває уяву, увагу, дрібну моторику та креативне мислення. Рятуючи острів від виверження вулкана, дітлахи вчитимуться відповідальності та чуйності.
 
 
За допомогою інтерактивних віконечок малеча відчує себе серед команди Щенячого Патруля. І, сторінка за сторінкою, діти поринатимуть в дивовижні пригоди та вчитимуться бути співчутливими, допомагати та дбати один про одного. Цей новий формат історії «Щенячий Патруль. Зазирни у віконечко» наповнений яскравими ілюстраціями, численними інтерактивними елементами, неймовірними пригодами та гарним настроєм. Вони дбайливо поєднали у собі процес читання з елементами гри, а це, у свою чергу, допомагає утримати увагу навіть наймолодших та найнепосидючіших читачів.
 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: