Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Ґравіті Фолз: нові пригоди
31.01.2020
Що почитати?
Ваша дитина полюбляє таємничі історії? Любить містичні мультфільми? З нетерпінням чекає на нові пригоди Діппера і Мейбл? Тож можемо впевнено сказати: дочекались!
 
Книги «Ґравіті Фолз» - особливі. Вони містять численні та неймовірні пригоди й таємниці, в яких дитина бере участь на рівні з головними героями. Новинки «Ґравіті Фолз. Історії» дотримуються цього формату. То чим же вони порадують та здивують своїх поціновувачів на цей раз? Давайте разом детально розберемо. 
 

 
Неймовірно-містичними пригодами
 
Сюжет пригод настільки захопливий, що навіть важко припустити яка таємниця чекає на тій чи іншій сторінці, що цього разу потрібно буде розгадувати та до якої пригоди готуватися. Кожна сторінка з самого початку і до кінця насичена містикою, фентезі та навіть першим коханням… Хто ж закохався? Діппер чи Мейбл? 
 
Цю таємницю приховала «Цілодобова крамничка … жахів!». Чому жахів? Бо навколо улюблених героїв містика аж зашкалює: хтось потрапляє в телевізор, хтось в гру на автоматі, а хтось на упаковку пластівців зі скаженим і голодним туканом. І це далеко не все. Чому вони там опинилися та чи вдасться їм звідти вибратися? Малеча дізнається про це, коли пройде чимало містичних пригод разом з улюбленими героями.
 
Книжка «Щасливого Літовина» підготувала незвичайний лайфхак: «Як на Літовин бути обережним на вулицях!». Адже ця ніч наймістичніше з наймістичніших: привиди і гобліни збираються побешкетувати на рік вперед. А чого вартий сам Літовинський Хитрун! До речі, він завітав до Діппера й Мейбл та наказав назбирати й принести йому 500 цукерок, доки не згаснуть свічки Джека Кавуна. Чи вдасться дітям назбирати таку кількість солодощів? Чи не стануть у них на заваді привиди й гобліни? А ще юні читачі дізнаються хто такий Хитрун, із чого він зроблений та чому вирішив помститися вередливим дітям.
 

 
Форматом, що не залишає дітлахів байдужими
 
Історія про улюблених героїв написана легко, просто та невимушено. Читається на одному подиху. А допомагають в цьому коміксні елементи. Це те, що так полюбляють дітлахи. Вони гармонійно переплітаються із самим текстом, доповнюють пригоди та дарують юним читачам відчуття, що вони поруч з героями улюбленого мультсеріалу. 
 

 
Загадковими ілюстраціями
Водночас яскраві та таємничі ілюстрації додають містичності та навіть моторошності пригодам. Але це не заважає бути їм такими ж реалістичними, фановими та дотепними, як і в самому мультсеріалі. Тож коли дітлахи візьмуть до рук історії Ґравіті Фолз, то отримають справжній мультфільм. 
 

 
Незліченною кількістю наліпок
А ще на малечу на сторінках історій чекає чимало різноманітних наліпок. Завдяки їм дітлахи зможуть доповнити улюблені пригоди та відчути себе співавтором. Це гарно розвиває фантазію, увагу та дарує віру у свої сили. До того ж, діти можуть використовувати наліпки де завгодно та як завгодно.
 
«Ґравіті Фолз. Історії. Щасливого ЛІТОвина!» та «Ґравіті Фолз. Історії. Цілодобова крамничка… жахів!» - це довгоочікувана новинка, яка вперше опублікована українською мовою. І це саме той унікальний випадок, коли дітлахи поринуть в читання з головою та відволічуться від ґаджетів. Адже вони отримають власний, доволі захопливий, мультфільм у книжковому форматі. 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: