Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
08.07.2024
Новини

Вітаємо Наталю @natalita__bilochka з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"Тюремна цілителька, Лінетт Ноні
Перша книга з трилогії.

Держіть мене семеро, бо в моєму списку очікування продовжень +1
Але☝️я ні про що не шкодую, бо це, бляха, було того варте!

Ворогуючі корлівства, магія і почуття, які тільки-тільки починають зароджуватись. І це не в тому місці, не в той час і не між тими людьми (чи між тими?)

Ківа Мерідіан - тюремна цілителька у в'язниці Заліндов. В'язниці, куди стікаються в'язні з усіх (здається, восьми?) королівств. Дівчина несе своє покарання вже десять років, а це - трохи більше половини її життя. За цей час вона змушена була йти багато на що аби вижити, бо її сім'я пообіцяла одного разу прийти по неї. І Ківа чекала. Жодних емоційних прив'язаностей ні з ким із в'язнів, жодних товариських чи, не дай боже, дружніх стосунків. Бо в Заліндові людське життя, життя в'язня - нічого не важить.

Та все змінюється, коли до тюрми прибуває новий в'язень Джарен, а за тим Бунтівна Королева. І так стається, що Ківа перебирає на себе її вирок і тепер змушена пройти Випробування чотирма Ордаліями.  Ніхто ще не проходив усіх. Ківа або зробить це і виживе, або помре.

Сеттінг першої книги - тюрма. Але вже помітний багатий потенціал вигаданого авторкою всесвіту. Вже чекаю і зустрічі з бунтівниками, і з королівською родиною ❤️
Персонажі точно вкрадуть ваше серденько, навіть якщо ви, як і я, ще на початку розгадаєте деякі сюжетні повороти. Сильні герої, прекрасна взаємодія, неоднозначність протагоністів/антагоністів. Трошки зловила вайб Трилогії переможця 🤏
Хотілося мені більше слоубьорну. Але, бачачи, куди милиться сюжет, думаю, там і без нього вистачить гри на моїх бідних нервах. 

Тож набираємося терпіння, чекаємо перекладу наступних частин.
І хай прибуде з нами сила, бо вже боюсь, що доведеться пережити цим двом."

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: