Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
21.06.2024
Новини

Вітаємо Андрія Атаманюка з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"Арнольд Шварценеггер своїм успіхом надихнув мене займатись спортом у 15 років. У нашому спортзалі, який знаходився у підвалі ліцею висів постер з його зображенням, яке я сам скопіював вручну у масштабі з журналу Джо Вейдера. І там була цитата Арнольда: ""Коли мої м'язи кажуть ""Ні"" - я кажу ""Так!"" Не знаю, чи є там той постер зараз, але тоді, я після кожного підходу дивився на нього і хотів стати таким же, як він. Але можливо, я недостатньо приклав зусиль для цього, бо Арнольдом я не став... 😀 При цьому можу сказати з упевненістю, що саме його працьовитість мотивувала мене тоді, та взагалі, згодом змінила моє життя на краще.

Тепер мені 49 років і моя дружина подарувала цю книгу, знаючи, що я фанат успіхів Арнольда до цих пір. Книга написана так, що відчувається його присутність поруч, і чути його енергійний, напористий та підбадьорюючий мотивуючий голос. Надзвичайна історична особистість і він дуже багато та наполегливо працює, щоб бути тим, ким він є.

Дякую за твою працю, Арнольде!"

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: