Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
31.05.2024
Новини

Вітаємо @alyatasharead з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"О боже, що з моїми щоками та вустами? Чому я так щасливо усміхаюся? Ох, точно, я ж прочитала фантастичне завершення надзвичайної серії🌘

📖
[А люстерко й каже: ""Королево, люба пані, Ви красою незрівнянні. Та вродливіша за Вас Білосніжка в сотню раз]
Цього разу до основного сюжету доданий ретелінг казки про Білосніжку. Та й події 4-ї книги розгорталися вже не в Нью-Пекіні, а в Місячній державі, на справжнісінькому Місяці. І оскільки у фіналі поєднані ретелінги 4-х казок, вона й найбільша.

Попелюшка. Сіндер викрала принца і разом з ним розробила план повернення їй престолу та звільнення землян він гніту королеви Левани. Та для його здійснення Кайто потрібно стати до вінця із ворогом.

Червона шапочка. Скарлет у полоні місячан, у особистому звіринці принцеси Вінтер. Бідний Вовк місця собі не знаходить, готовий голіруч вирвати кохану із полону.

Рапунцель. Кресс, талановита гакерка, допомагає Торну повернути зір, при цьому якось приховуючи свої почуття до нього. А сам же капітан Торн бореться зі своїми почуттями, вважаючи, що не достойний такої дівчини.

Білосніжка. Наша люба Вінтер, добра серцем, гарна лицем, щира вчинками. Так палко кохає Джейсіна. Але вона принцеса, а він звичайний гвардієць. В якій реальності вони могли б бути разом?

📖
Сіндер задумала революцію на Місяці, а друзі їй допомагають. А яка ж революція без перешкод? Тож у цій книзі стільки динаміки, стільки поворотів, що пригадуються із ""Білосніжки"", хоча й осучаснені. Нудно мені не було, а серце ой як тьохкало.
До того ж, тут доходять до фіналу усі романтичні лінії: Скарлет та Вовк, Кресс та Торн, Вінтер та Джейсін, Сіндер та Кай. Кохання побороло усі перешкоди😌

Моїми улюбленцями так і залишилися Торн та Іко. Ну до чого ж харизматичні персонажі. Та й загалом усі персонажі гарно прописані і добре розкриті. Вони різні, але об'єднані дружбою, вірністю, любов'ю та коханням.
[І жили вони щасливо до скону віку]

Навіть не сумніваюся, що ще не раз перечитаю! А вам, читаки, щиро рекомендую цю серію❤️"

 

  

 

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
-35%
Сіндер. Хроніки Місяця
Марісса Маєр
450,00
292,50
-35%
Скарлет. Хроніки Місяця
Марісса Маєр
450,00
292,50
-35%
Кресс. Хроніки Місяця
Марісса Маєр
490,00
318,50
-35%
Вінтер. Хроніки Місяця
Марісса Маєр
590,00
383,50
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: