Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Нові приголомшливі пригоди Вімпі Стіва в Майнкрафті
12.07.2024
Що почитати?

Уже вшосте Вімпі Стів розгортає летючу книгу, цього разу під загадковою назвою «Таємниці Майнкрафта!». Інтригує, чи не так?! Що ж, книга з таким заголовком навряд чи поверне невтомного героя додому, проте напевно вразить неймовірними відкриттями. Тож які таємниці приховує новий світ Майнкрафта і чи вдасться Вімпі розгадати їх? А головне — чи зможе хлопець нарешті вийти з гри? Отже, час і нам розгорнути шосту книгу «Вімпі Стів. Таємниці Майнкрафта!» і знайти відповіді на всі ці запитання.

Таємниця перша. У Майнкрафті є інопланетні прибульці! (Але це не точно.)

Вкотре летюча книга переносить Вімпі Стіва в новий незвіданий світ. І перше, що цього разу постає перед очима хлопця, — це навислий над пшеничним полем космічний корабель. Невже в Майнкрафті є інопланетні істоти?! Адже якщо існує НЛО, то й прибульці, напевно, теж. Та чи варто їх боятися? Бо найменше, чого зараз хотілося б Вімпі, — доповнити свій і без того довжелезний список заклятих ворогів ще й прибульцями. Перспектива не надто оптимістична, особливо з огляду на те, що ендермени й моби теж нікуди не поділися і чатують на кожному кроці. Але Вімпі ніколи (ну майже ніколи) не здається. Попри смертельну небезпеку хлопець пробирається всередину літаючої тарілки і зрештою розв’язує цю космічну загадку.

Таємниця друга. А чим же цього разу поласує Вімпі?

На щастя, в Майкрафті не обходиться й без хороших новин. Вімпі знову знаходить вирвану сторінку і стає власником (поки що тільки) рецепту смачнючого торта. Щоб його скрафтити, потрібно всього чотири інгредієнти: пшениця, яйце, цукор і молоко. І якщо перший продукт можна легко знайти в полі, то з рештою не все так просто. Втім, хлопець більше не може харчуватися лише овочами й хлібом, тому рішуче відправляється на пошуки інгредієнтів. Справа, звісно, не з простих, особливо коли скрізь шастають ендермени, скелети й інша майнкрафтівська нечисть. Однак наполегливому Вімпі таки вдається зібрати все потрібне для торта і мимохіть зробити ще декілька дивовижних — а головне, дуже корисних — відкриттів.

Таємниця третя. Моби й ендермени дечого бояться…

За весь час проведений у грі Вімпі багато чого навчився, наприклад не наражатися зайвий раз на небезпеку й уникати небажаних зустрічей. Проте у світі, що просто кишить ендерменами й мобами, краще знайти якийсь надійніший спосіб захисту. І Вімпі його таки знаходить! Випадково, як завжди, хлопець розкриває чи не найважливіший секрет Майнкрафта. Тепер він знає, чого бояться його головні противники: ендермени й моби. Можна більше не тікати від них, як дівчисько, принаймні коли маєш під рукою відро води й смолоскип.

Що ж Вімпі дізнається чимало цікавого в цьому сповненому загадок світі. Однак найголовнішим запитанням для нього й досі лишається…

Куди приведе чергова летюча книга під назвою «Відьомський Майнкрафт»?

Додому… очевидно, Вімпі не потрапить, принаймні цього разу. Натомість він опиниться серед відьом Майнкрафта. Виявляється, вони існують! А ще вони дуже страшні й люті. Однак відьми — далеко не єдина загроза цього моторошного світу. На Вімпі чекають пекельні (в буквальному сенсі цього слова) випробування й надскладні головоломки. Та чи вистачить хлопцеві сил і тями подолати всі ці труднощі й дістатися летючого столу, щоб розгорнути наступну (і, можливо, навіть останню) книгу?.. Дізнаємося із сьомої частини «Вімпі Стів. Відьомський Майнкрафт!». А ще спробуємо рецепт апетитного гарбузового пирога. Звісно, якщо Вімпі вдасться зібрати всі інгредієнти і не стати жертвою скаженої відьми або страхітливого гігантського моба (так, вони там будуть).

Отже, фани Майнкрафта можуть не перейматися. Видавництво «Ранок» має для них хороші новини. Пригоди Вімпі Стіва продовжуються, хоче він того сам чи ні. Тому хутчіш розгортайте одну з нових книжок серії та поринайте у дивовижний світ улюбленої гри разом із невгамовним Вімпі.

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: