Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Кишенькова наука завжди з вами
12.07.2024
Що почитати?

Якщо у вашій родині росте дошкільнятко, то ви спостерігаєте, як воно щохвилини цікавиться всім, що бачить і чує. Навколишній світ збагачує його кругозір і мовленнєвий запас, розвиває уважність і мислення. Світ — це справжнісінька величезна життєва книга, за допомогою котрої можна навчати малюка будь-чого, зокрема й абетки, й лічби. 
Пропонуємо вам для цього серію «Кишенькова наука». Ці маленькі тематичні книжки-картонки познайомлять дитину з абеткою та навчать лічити в межах 10.

Ці картонки мають кілька особливостей, а саме:

• по-перше, їх зручно використовувати під час прогулянок або в дорозі;

• по-друге, вони  мають digital-доповнення, яке зацікавить сучасну дитину. Його легко застосувати, відсканувавши QR-код на зворотному боці обкладинки.

Отже, за цими книжками можна навчати дитину будь-де й у будь-який спосіб. Наприклад, їдучи в транспорті чи очікуючи в черзі, або навіть на відпочинку, тобто тоді, коли вам потрібно розважити чимось корисним вашого непосидючого малюка. А завдяки зручному маленькому формату ці книжечки легко вмістяться у дитячій сумочці.

Коротенькі вірші легко вчаться. До того ж вони розвивають артикуляцію, що дуже важливо в дошкільному віці, а ще тренують пам᾿ять та увагу малюка. На сторінках цих картонок дитина не лише розглядатиме милі яскраві малюнки, а й шукатиме та порівнюватиме їх із реальними об᾿єктами навколишнього світу, а також дізнаватиметься, що можна побачити в лісі чи в місті або в цирку чи в зоопарку.

Родзинкою серії «Кишенькова наука» є електронний додаток, який можна переглянути за  QR-кодом. Він містить корисні матеріали для ефективнішого засвоєння букв або цифр за допомогою гри. Це заохотить дитину багаторазово повертатися до маленьких інтерактивних ігор, а отже, покращувати практичні навички у вивченні абетки та лічбі.

Ми провели пробне тестування цих ігор за участю батьків із дошкільнятами й помітили, що вправи зацікавили діточок, а також отримали схвалення батьків. Після пояснення дорослими, що слід робити і як грати, діти легко опановували ці ігри й у результаті швидше запам’ятовували літери та цифри! Отже, digital-доповнення до картонок — це чудовий спосіб зацікавити дитину навчанням через гру й заохотити до корисного дозвілля.

Наостанок зверну вашу увагу на те, що книги зроблено з якісного картону. Вони мають заокруглені кутики. Їх приємно гортати й брати із собою в дорогу.

«Абетка в лісі» й «Абетка в місті», «Лічба в цирку» й «Лічба в зоопарку» дійсно будуть чудовим вибором для допитливих малюків і дбайливих батьків.

Купуйте, користуйтеся, пишіть відгуки! Раді будемо дізнатися вашу думку.

 

Світлана Моісеєнко,

проєктна редакторка

 

Товари з цієї статті
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: