Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
1000 ідей для 1000 грн «єПідтримки»!
02.02.2022
Що почитати?

Друзі, уже всі знають про державну програму «єПідтримка», завдяки якій громадяни України отримали 1000 грн за вакцинацію від COVID-19. За офіційними даними уряду понад 7,5 млн українців уже подали заявки на отримання виплат за вакцинацію й 1,7 млрд грн уже витрачено державою на цю програму. Статистики повідомляють, що понад 40% українців витрачають отримані кошти на купівлю книжок, і це нас неабияк тішить!

Офіційний сайт видавництва «Ранок» з перших днів акції бере участь у програмі «єПідтримка», і вже чимало клієнтів придбали в нас книжки на свою тисячу гривень. Кількість замовлень зросла в десятки разів, навантаження на команду величезне, але нас такий ажіотаж не лякає, а навпаки надихає, бо ми бачимо зацікавленість українців у дорослій і дитячій літературі, що ми видаємо! Кожен покупець, кожне замовлення має для нас значення, і ми робимо все можливе, щоб ви отримали свої книжки якнайскоріше!

Отже, хочемо поділитися з вами хітами продажів січня, які найбільше вподобали наші клієнти.

 

 

Набір книг для віку 2+

У комплекті — книжки для читання та розвитку для дітей від 2 років.

Маленьку дитину важко втримати на одному місці або змусити займатись чимось бодай 10 хвилин поспіль. Саме тому ми добрали цей комплект таким чином, щоб урізноманітнити дитяче дозвілля. Книжка-іграшка або водна розмальовка дасть матусям бажані хвилинки відпочинку, поки їхня дитина зайнята. А ось книжку з історією або віршиками можна разом почитати вголос і пороздивлятися в ній малюнки. Книжка-активіті призначена для виконання найпростіших завдань разом із малюком і дасть змогу навчити його чогось нового. Комплекти дібрані як для україномовних, так і для російськомовних родин, тож обирайте на власний смак.
У подарунок до цього комплекту книжок додається гра-головоломка!

 

 

Комплект улюблених книг дитинства

У цей комплект ми зібрали найпопулярніші книжки видавництва «Ранок» для самостійного читання дітьми віком від 7 років.

Тут і класичні твори видатних письменників, і сучасні історії популярних авторів сьогодення, які вже стали улюбленими для багатьох дітей. А якщо ваша дитина не дуже любить читати, може, вона просто ще не знайшла книжку, яка була б їй до вподоби? Почніть із класики або запропонуйте щось дуже сучасне. Будь-яка з цих книжок може стати улюбленою для вашої дитини й допоможе розпочати великий шлях у пізнання світу з допомогою книжки!

 

 

Комплект пізнавальний «Неймовірні енциклопедії»

У цей комплект ми зібрали круті енциклопедії для дітей віком від 5 років.

Популярні теми і яскраві ілюстрації кожної книжки допоможуть знайти відповіді на різноманітні запитання дітей цього віку. Як збудоване тіло людини, яку професію обрати - будь-яка книга допоможе вашій дитині у відкритті цілого всесвіту знань!

 

 

Комплект для підлітків

Недивно, що цей комплект став популярним серед підлітків, адже ми зібрали в ньому бестселери 2021 року. Історії про дружбу, кохання й подолання підліткових труднощів не залишать нікого байдужим. Кожна книжка — це досконала робота всієї команди видавців: перекладачів, редакторів, ілюстраторів. Тому, обравши для своєї дитини цей комплект, будьте певні, що потішиться не лише ваш «їжачок», а й ви разом із ним!

 

 

Комплект екранізованих книг

Звісно ми не забули й про дорослих, маємо щось і для них! Комплект книг, сюжети яких стали основою для фільмів, що пройшлися кінотеатрами багатьох країн, не залишить без уваги поціновувачів саме паперових видань. Читати паперову книжку — це геть інше задоволення. А ще можна подивитись, як втілено історію у фільмі, й порівняти, чи збіглося ваше уявлення з уявленням режисерів й акторів, поділитися враженнями з друзями. Це може бути одним із джерел відновлення власних ресурсів.

 

Якщо ви досі в роздумах про те, як витратити 1000 грн «єПідтримки», то маємо чудові пропозиції, що допоможуть вам найвигідніше скористатися вашими коштами.

  • Ми зібрали для вас велику кількість комплектів зі знижкою або з подарунком на суму до 1000 грн для різного віку й потреб! Переходьте та обирайте!
  • Щотижня ми оновлюємо наші акційні пропозиції на товари різних категорій. Ознайомитися можна тут.
  • У категорії FINAL SALE ви знайдете книжки за найвигіднішою ціною!Запрошуємо переглянути .

Наша команда бажає вам здоров’я й задоволення від книгочитань!


Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: