Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Просто слухай

Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Просто слухай
Акция | Электронная книга
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Просто слухай

320,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1490014У
  • ISBN: 9786170981660
  • Вес: 0.44
  • Формат, мм: 145х210
  • Количество страниц: 352
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Мягкая
225,00 грн
180,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: Ч1490028У
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
Аннотация

Коли Аннабель через хлопця свариться зі своєю найкращою подругою — популярною та привабливою Софі, — вона вмить опиняється небажаною особою серед друзів.

Відгородивши себе від друзів і родини, Аннабель знаходить розраду в такому ж відлюднику школи, як вона, Оуені Армстронгу. Високий, кремезний і одержимий музикою хлопець насправді затятий хуліган, що пройшов курс «Управління гнівом». Відтепер він послуговується лише двома правилами: розв’язати конфлікти словом, а не кулаками, та завжди казати правду. Тож, можливо, за допомогою Оуена Аннабель зможе навчитись казати, що думає, та врешті зізнатись собі й світу, що трапилось тієї весняної ночі?

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @valeriabook.s
21.07.2024
«Люди, які знають тебе найкраще , можуть нести більшу загрозу, бо слова, які вони говорять, і речі, про які вони думають, можуть бути не тільки страшни- ми, але й правдивими.» Чуттєва, емоційна та просто чудова книга, яка має дуже багато сенсу. Це моя перша та (впевнена) не остання книга авторки. Ця книга про дружбу, сімʼю, кохання, великі непорозуміння та заплутану історію дівчини на імʼя Анабель. Протягом книги, дізнававшись все більше про життя Анабель, я співпереживала їй, все більше розуміючи, чому вона стала замкнутою, нікого не підпускала до себе та свого серця. Наче доля, вона зустріла Оуена, чесного та доброго хлопця, який допоміг їй віднайти себе. Він став справжньою підтримкою для Анабель, а їхні стосунки, то це 🫶❤️‍🔥. «Не думай і не суди. Просто слухай.» Також у Анабель є велика родина, яка підтримає та допоможе. Хоча я не завжди схвалювала дій її рідних, та все ж вони не погані. Особливо те, як вони змінились у кінці, мене приємно вразило. Гадаю, кожному треба прочитати цю книгу, щоб віднайти щось для себе, зрозуміти щось. Знайти відповіді на складні життєві питання. Навчитися просто слухати. «Думаю, якщо замислитися, — продовжив він, - музика — великий обʼєднувач. Неймовірна сила. Щось таке, через що люди, відмінні в усьому, обʼєднуються.»
user @book_nastusha
13.06.2024
Моя оцінка:9/10 Анабель через хлопця свариться зі своєю подругою і стає вигнанницею в школі.. Проте зовсім випадково знайомиться з довготелесим диваком Оуеном, який слухає дивну музику, бореться з гнівом і завжди дає слушні поради😅 Вони починають спілкуватись і допомагати один одному, але свою таємницю Анабель не відкриває… Що ж трапилось в її минулому, що з відомої в школі дівчини вона стала обʼєктом для булінгу? _____ Ура-ура-ура, нарешті я прочитала книгу Дессен і вона мені сподобалася! Дуже глибокий психологічний твір про проблеми підлітків. В цій книзі мене до усрачки вибішували батьки дівчини (як і у всіх книгах Дессен 😂), які наче були сліпі й глухі і не бачили усього того трешу, який проходила Аннабель. Просто хотілось їх постукати по голові🤯 В книзі піднімається питання булінгу, насилля (сексуального), розладів харчової поведінки та проблем з однолітками. Попри те, що на всю книгу тут тільки 1 поцілунок, відносини гг мені дуже сподобались: гармонійні, логічні і поступові❤️ Так, книгу можна було б дещо скоротити, але мені було цікаво її читати!
user @book_warmth
11.05.2024
"У житті настає мить, коли світ замовкає, і єдине, що залишається, - це твоє власне серце. Тому краще запам'ятати його голос. Інакше ніколи не зрозумієш, що воно говорить." Ця історія мене дуже здивувала. Я очікувала, що буде щось максимально підліткове, ванільне, зафарбоване в рожеві відтінки і скроплене дівчачими сльозами. Але ні, зовсім ні! 🎼Ця книга про Аннабель, яка, повернувшись восени до школи, відчуває на собі зневажливі погляди однокласників, а її найкраща подруга Софі не оминає нагоди образити Аннабель, боляче вжалити та з особливою насолодою кинути в її сторону слово "повія". 🎶Ця книга про родину, яка жила в своєму "скляному будиночку". І всім навколо здавалось, що вони щасливі, адже щовечора разом збираються за одним столом, обговорюють те, що сталося на протязі дня.Але ця напускна радість їм самим не видається правдивою. 🎶Ця книга про дружбу, якої насправді немає, адже коли тобі некомфортно, на тобі час від часу зриваються і вказують твоє місце - це не дружба, а токсичні відносини, які не так легко обірвати. 🎶Ця книга про всі можливі відтінки брехні. Коли замовчуєш, не договорюєш, прикрашаєш, щоб вберегти, щоб не ранити. Брехня накопичується і бере тебе у свій полон. 🎶Ця книга про здорованя Оуена. Він зовсім не пайхлопчик, а лише вчиться управляти своїм гнівом, але його максимальна відвертість з собою та навколишніми просто вражає. 🎶 А ще ця книга про музику, яка допомогла почути тишу і розібратися в собі, позбавитися розгубленості і страху, простягнути руку допомоги тому, хто свого часу від тебе відвернувся, та найголовніше - повести за собою тих, кого любиш всім серцем у неймовірно прекрасний світ без брехні. Це дуже потужний young edult! Історія оповита драматичним серпанком, але без надмірного надриву.Тут не має особливої динаміки, але багато тонкого психологізму. І я однозначно хочу продовжити знайомитися з творами Сари Дессен☺️ Раджу всім серцем, як підліткам, так і їхнім батькам! ❤️‍🔥 "Живи день за днем, якщо не мить за миттю . Все, що ти можеш, - узяти на себе той тягар, який здатен нести. І якщо тобі пощастить, поряд буде хтось, хто підставить плече".
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Просто слухай
Сара Дессен
320,00 грн
Пісня для тебе
Сара Дессен
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги