Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Пісня для тебе

Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Пісня для тебе
Акция | Электронная книга
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Пісня для тебе

Издательство:
READBERRY
320,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч1490016У
  • ISBN: 9786170982070
  • Вес: 0.46
  • Формат, мм: 145х210
  • Количество страниц: 368
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Мягкая
225,00 грн
180,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: Ч1490026У
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-18
Аннотация

Літо. Випускний позаду. Вступні іспити складено. Ремі, найрозумніша з чотирьох шкільних подруг, скоро поїде до престижного університету. А поки… вечірки, гарні хлопці та літні романи. Хоча для Ремі кожні стосунки, мов курортний роман: нетривалі, поверхневі та з визначеним фіналом. Чому? Бо так безпечно. Якщо нікого не пускати до серця, то ніхто не зможе його розбити. Дівчина навіть виробила власну концепцію: не закохуватися, заздалегідь попереджати про розрив і… жодних музикантів.

Та зустріч із Декстером – веселим незграбним хлопцем, солістом рок-гурту – йде врозріз з усіма правилами Ремі. Вона й сама незчулася, як стала занурюватись в стосунки дедалі глибше… Чи дозволить дівчина доторкнутись до свого серця, чи втече останньої миті, оберігаючи себе від розчарування?

Незабаром екранізація книги авторки.

Ілюстратор - Романова О. О.

Переклад - Малюга Д. М.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @oksi.yefremenko
22.07.2024
Знаєте, підліткова література то завжди для мене був жанр, який може витягти з нечитуна📚 так і сталося цього разу😍 ⠀ Здавалося б нічого особливого, просто історія про ще одного підлітка, який жив своє життя, шукав кохання і т.д. і тому подібне… Проте ця книга про щось глибше, як наприклад пошуки себе, віднайдення правди та відновлення своєї віри в чисте та справжнє кохання❤️ ⠀ Дуже сподобався стиль авторки, як вона просто та не напряжно написала історію і звичайно моє улюблене😍 це велика кількість діалогів🫶 А що? Я саме за це люблю книги🙈📚 ⠀ Тому якщо запитаєте мене чи читати цю книгу? То я відповім: спробуйте🤗
user @schatz_olechka
22.07.2024
Кохання — це вміння терпіти чиїсь погані риси, бо вони якимось чином доповнюють тебе.📖 Для чого пишуть романтичні книги для підлітків та не тільки? Щоб вони погрузили нас в інший всесвіт, десь постарались чомусь навчити, адже всі автори намагаються вкласти сенс в свою історію. Через героїв показати, що все в житті можливо, що можна змінитися та змінити все навколо себе. Ремі з "Пісня для тебе" не вміє відкриватися людям, немовби якась колючка, не підпускає до себе. Її маніакальне бажання все контролювати та передбачувати йде з минулого. Звісно вона зустріне хлопця, який буде повною протилежністю. І знаєте воно іноді працює й в житті, а не тільки в книгах 🤭 Історія наповнена літнім вайбом та музичним драйвом, пригодами та закоханістю, своїми вчинками герої подекуди смішили, а іноді хотілося перевірити їх в психолога 😆 Окремою темою стали дружні стосунки: між дівчатами, які підтримували одна одну; між хлопцями з гурту, які всіма силами намагались вижити; та між Ремі та Декстером, але то вже спойлер 🤭
user @viktoriiaivasechko
22.07.2024
Це дуже гарна підліткова книга, з актуальними і типовими проблемами та ритмічною оповіддю. Навіть мені досить сподобалось. Так, звісно зрозуміло з першої сторінки чим все скінчиться але ж такі книги ми і не для інтриги читаємо, а для того щоб зігріти душу. Дітям сподобається бо тут вони на першому плані - живуть життя, вирішують проблеми, навіть проблеми батьків і взагалі точно знають, що хочуть. Типовий підліток одним словом - коли з однієї сторони дико невпевнений в собі, а з іншої - море по коліно. Тому щиро рекомендую для дівчаток 14+. Думаю їм сподобається більше ніж шкільна рекомендована література на літо. Ремі - дівчина яка планує все. Починаючи від чергового шлюбу своєї матері і закінчуючи хлопцями на одну ніч. Все повинно відповідати списку і висунутим умовам інакше не має права існувати в її житті. Проте Декстер це просто максимально алогічний елемент, що долею випадку з'явився на орбіті дівчини. Він живе випадком та музикою. Все те що ненавидить Ремі.
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Просто слухай
Сара Дессен
320,00 грн
Пісня для тебе
Сара Дессен
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги