Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Ми шукаємо слона

Ми шукаємо слона
Ми шукаємо слона
Ми шукаємо слона
Ми шукаємо слона
Ми шукаємо слона
Ми шукаємо слона
Ми шукаємо слона
Ми шукаємо слона
Ми шукаємо слона
Акция -20%
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой
  • Детский мировой бестселлер

Ми шукаємо слона

Издательство:
Издательство "Ранок"
300,00 грн
240,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: НЕ1847001У
  • ISBN: 978-617-09-8713-6
  • Вес: 0.36
  • Формат, мм: 240x220
  • Количество страниц: 32
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 3-5
  • Обложка: Твердая
  • Иллюстрации: Цветные
Аннотация

Чого не зробиш заради дружби! Дівчинка Еді вирішила допомогти Аланові, який загубив… слона. Озброївшись у бібліотеці знаннями про цих великих і цікавих тварин, вони вирушають на пошуки. Останньої ж миті, коли діти вже обнишпорили все місто й хотіли було опустити руки, дещо невидиме стає явним. І йдеться не лише про слона. Для читання дорослими дітям.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @natasha.dmitrieva
20.08.2024
Захват! Від першої до останньої сторінки як у мене, так і в сина. Ці малюнки можна розглядати як віммельбух. На кожній запропонуйте дитині знайти слона. Мені не довелося це робити, бо син автоматично почав це робити. . Історія про дружбу і справжнє розслідування, де малеча дізнається багато цікавого про слонів. Та побуває в ролі детектива разом з Еді та Аланом. А сталося ось що: під час гри з кулькою Аланів слон десь зник… Та тут нагодилася Еді, справжня слоношукачка! . Діти шукали слона: в бібліотеці, біля кіоску з пончиками, в музеї, у кінотеатрі, у великому ставку… Та в жодному з цих місць слона не було. Чи був? Читайте разом цю яскраву пригоду і дізнайтеся чи вдалося дітям знайти слона. А також про потаємне бажання Еді і 6 цікавих фактів про слонів.
user @eatmybook
21.07.2024
Знаєте як я розумію, що вгадала з книгою своєму дітю? Вона її переказує. Такий от чіткий маркер. Ця історія стоїть на трьох китах могучості дитячої книги: багато ілюстрації - раз, мало тексту - два, комічність ситуації - три. А, ще чотири - герої суголосні віку. Історія про хлопчика, який загубив слона (так, у нього є слон, що вас дивує?) І дівчинку, яка дедуктивними метод методами допоможе його знайти. Найсмішніше те, що той слон поряд увесь час. Виглядає то там то там. І це викликало такий регіт від Улі. Можна простежити шлях дітей на карті на форзаці книги. Історія милющя, добра і лагідна. Найперше про те, як важливо знайти друга і не загубити його.
user @oy.mummy
08.07.2024
Ми шукаємо слона» - новинка від видавництва @ranokcomua про хлопчика Алана, який загубив свого слона. На поміч йому приходить… слоношукачка! Але чи справді Еді та, за кого себе видає, та яку мету вона переслідує? 🔎 Діти навіть не здогадуються, що слон на кожному розвороті десь поруч і ходить за ними по пʼятах. А от ваші малюки напевне знайдуть слона у кожному новому місці! 🐘 Форзац книжки - лабіринт, де можна прослідкувати весь шлях головних героїв. Чи справді книга лише про пошук слона? Дізнаєтеся, прочитавши. ☺️
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги