Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Корчма на перехресті світів

Корчма на перехресті світів
Корчма на перехресті світів
Корчма на перехресті світів
Корчма на перехресті світів
Корчма на перехресті світів
Корчма на перехресті світів
Корчма на перехресті світів
Корчма на перехресті світів
Корчма на перехресті світів
Бесплатно НП
Новинка
  • Возможна доставка за границу
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой
  • Доставим бесплатно Новой почтой

Корчма на перехресті світів

Издательство:
READBERRY
420,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: НЕ1808001У
  • ISBN: 978-6-17-098722-8
  • Вес: 0.47
  • Формат, мм: 145х210
  • Количество страниц: 368
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 18-20
  • Обложка: Твердая
Аннотация

Збірка української фантастики, справжній роман в оповіданнях, який ламає четверту стіну! Є на світі Корчма, куди люди та істоти з різних світів і часів потрапляють, аби розповісти свої історії. Але що, як новим Корчмарем стане звичайний український парубок? Ні, нічого такого, заклад встоїть і навіть не перестане функціонувати. А от місцевий сервіс помітно покращиться: тепер до послуг гостей і корчмарські вуха, охочі до цікавих історій, і на додачу неочікувані корчмарські поради щодо вирішення їхніх проблем.

Новенькому ж Корчмареві доведеться не тільки давати раду місцевій кавомашині, а й розбиратися з природою місця, частиною якого він став. А ще з’ясувати, ким був його попередник на посаді та чому пішов поспіхом, навіть не передавши справи, і до чого тут сучасна Україна.

Класичне, міське та українське фентезі, магічний реалізм, постапок, кіберпанк, м’яка наукова фантастика від одинадцяти українських авторок та авторів сплетуться разом, щоб розповісти про людей (та інших істот), які наважилися діяти й змінювати світ.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user Богдан
31.08.2024
Чудова книга, читається легко. Кожне оповідання - це своя цікава історія. Прочитав одну - одразу хочется прочитати наступну.
user Ольга Мігель
22.08.2024
ВАМ ВОНО ТРЕБА! Це реально ДУЖЕ цікавий проєкт, і навряд ви раніше щось таке бачили. Бо перед нами не просто "чергова збірка", а буквально роман в оповіданнях, написаний 11ма авторами: стовбурова історія, навколо якої — оповідки від різних авторів у різних піджанрах, вплетені в загальну канву, які потихеньку, шматочок за шматочком, доповнюють пазл для головного героя. Загальний сюжет такий: Бариста Євген (на прізьвисько Юджин) втрачає роботу та приходить за оголошенням до закладу, де крім нього нікого немає. Аж тут поперли відвідувачі, яких він починає обслуговувати, паралельно вислуховуючи їхні історії. І спершу думає, що сюди заходять чи то письменники-фантасти, які знайомлять його зі своїми творами, чи то просто диваки. Але чим далі, тим більше розуміє, що це справді мешканці різних світів і часів, що потрапили в халепи, а корчма, де він працює, притягнула їх до себе, аби допомогти ці проблеми вирішити. Та чим далі, тим більше Євген усвідомлює, що вся ця скажена історія, в яку він потрапив, якось пов’язана з Диким полем та легендарним отаманом Іваном Сірко… а ще — що він опинився в самому центрі цієї історії не просто так. Отже, ця таємниця повинна бути розгадана! Адже на шальках терезів, схоже, щось дуже і дуже важливе. Серед історій, розказаних відвідувачами корчмареві, мені найбільше сподобались «Дві угоди, одна відьма», «І прийде холод», «Мурашник», «Кобза» та «Шматочок торта». Я просто зачарована цим проєктом та з нетерпінням чекатиму на його продовження, бо кінцівка чітко говорить нам, що все тільки починається!
user Валентина
14.08.2024
Отримую море задоволнення! Ідея збірки з наскрізним сюжетом вдалася! Актуально, з добрим гумором, вискокий рівень майстерності авторів, без сюжетних провалів, з близькими алюзіями та хорошою динамікою. Колосальна робота редакторів - звести все в одне ціле.
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги