Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Біснуватий

Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
Біснуватий
  • Возможна доставка за границу
  • От автора бестселлеров «NEW YORK TIMES»
  • Отмечен наградой Goodreads Choice Awards
  • От 390 грн безплатно Укрпочтой

Біснуватий

Издательство:
Vivat
470,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 013053
  • ISBN: 9786171706477
  • Вес: 0.56
  • Формат, мм: 150х205
  • Количество страниц: 576
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
Аннотация

Рейтинг 4.14 на Goodreads і понад 130 тисяч оцінок! Нагорода Goodreads Choice Award 2023 за найкраще фентезі.

Купити «Біснуватий» і пірнути в це читання з головою варто всім поціновувачам естетики «темної академії».

Знайти портал у потойбіччя. Викрасти з пекла душу. Це простий план, от тільки люди, котрі вирушають у цю подорож, рідко повертаються. Та Ґелексі Стерн рішуче налаштована витягнути Дарлінґтона з чистилища, навіть якщо це коштуватиме їй майбутнього в Леті та Єлі. Після заборони будь-яких спроб урятувати хлопця вона не може звернутися по допомогу до Дев’ятого дому, тож для порятунку джентльмена з Лети збирають команду сумнівних  союзників. Разом їм доведеться подолати лабіринт загадкових текстів і химерних артефактів, щоб відкрити найретельніше охоронювані товариствами таємниці й порушити під час цього всі можливі правила. Однак, члени факультету починають помирати один за одним. Алекс знає, що це не просто нещасні випадки. Щось смертельно небезпечне полює в Нью-Гейвені, і, якщо вона збирається вижити, доведеться подолати монстрів з власного минулого й темряву, якою просочені стіни самого університету.

Книга «Біснуватий» — це продовження відомого фентезі «Дев’ятий дім» американської авторки Лі Бардуґо. Ґелексі «Алекс» Стерн і Доуз відчайдушно намагаються знайти Дарлінґтона й витягнути з пекла, навіть якщо доведеться пожертвувати майбутнім у Леті, Єлі й своїм життям. Невдовзі стає зрозуміло, що самим не впоратись: Алекс знає, чому і якої команди вони потребують. Слід негайно знайти двох дуже особливих людей: коїться щось значно масштабніше, ніж просто зникнення Дарлінґтона. 

Тоді починають гинути члени факультетів. Алекс і Доуз мають тепер відшукати не лише Дарлінґтона, а й когось чи щось, що стоїть за лихими подіями в Нью-Гейвені. План дій щодо висмикування джентльмена-аристократа з чистилища має чіткий перелік кроків, яких слід дотримуватись, щоб досягти мети: знайти портал до потойбіччя, пройти ним, вкрасти звідти душу й вибратись назовні! Тільки от майже ніхто з таких мандрів не повертався…

«Біснуватий» Лі Бардуґо починається з жахливого флешбеку, у якому наша вічно хитра й витривала героїня, Алекс Стерн, натрапляє на жахливу сцену в сімейному будинку Дарлінґтона. Потім письменниця повертає нас назад у часі незабаром після завершення подій у першій частині. Алекс і її колега Доуз ледь уникли торішньої останньої битви за свої життя. Чого тільки не було: зради, душогубці й розбиті черепи!  Хоча вони ще не повністю оговталися від того, що сталося, але не витрачають часу даремно: слід шукати ворота до підземного світу,  щоб вирвати Дарлінґтона з чистилища.

Завершення ритуалу порятунку душі від буквального пекла часто вбиває людей, які намагаються його завершити, тому академічні наглядачі таємних магічних домів університету Єлю чітко повідомляють Алекс, що якщо вона з Доуз ще раз спробує повернути  Дарлінґтона, то їх виженуть з Дому Лети й позбавлять усіх привілеїв. Ідея грандіозного порятунку з кожним днем ​​стає все більш нездійсненною. 

Дарлінґтон трансформується (й не в кращу сторону), тому, на його щастя, Алекс і Доуз від задуму не відмовляються. Поки вони, в супроводі сумнівних союзників, вчаться орієнтуватися в лабіринті таємничих текстів і химерних артефактів, щоб розкрити найсуворіші таємниці; мертвими знаходять різних викладачів. Вочевидь, наша зморена, але від того не менш спритна Алекс, візьметься й за це завдання (ніби порятунку людини з пекла було їй недостатньо). 

«Hell Bent» українською стане радістю для фанатів, бо ж Лі Бардуґо вміє завершувати історію на найцікавішому місці. Стільки химерних і людських таємниць, стільки двоїстості нашої сутності й неочікуваних сюжетних рішень, що залишається слідувати сторінка за сторінкою і дивитись, як письменниця знову перевершує себе.

«Чудовий зразок напруженого нагнітання й чуйного письменництва... Краса “Біснуватого” в тому, що, попри всю його похмурість, авторці якось вдається зберегти відчуття дива», — The New York Times

«Ця книжка несамовито і глибоко людяна, вона зачепить ваші душевні струни й водночас шкіра від неї вкриватиметься сиротами... «Біснуватий» — один із найкращих фантастичних романів року», — BookPage

«Бардуґо не відсахується від темних сторін магії та людської натури... Цей портрет упертої вцілілої, яка цілеспрямовано йде до своєї мети, припаде до смаку читачам темної академії, міського фентезі та горору», — Booklist

Переклад - Єлена Даскал.

Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги