Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

2012 миль до дорослішання

2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
2012 миль до дорослішання
Акция | Электронная книга
  • Возможна доставка за границу

2012 миль до дорослішання

Издательство:
READBERRY
320,00 грн
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: Ч902167У
  • Вес: 0.41
  • Формат, мм: 145х210
  • Количество страниц: 320
  • Год издания:
  • Язык издания: Украинский
  • Возраст: 16-20
  • Обложка: Мягкая
225,00 грн
180,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Купить
Добавить в избранное
Доступные форматы:
icon
  • Код производителя: Ч902257У
  • ISBN: 9786170979681
  • Язык издания: Украинский
Аннотация

Сімнадцятирічна Вероніка Кларк раптом дізнається про вагітність. Дві смуги на тесті перекреслюють усе її перспективне майбутнє. Дівчина ухвалює рішення зробити аборт у сусідньому штаті, щоб ніхто не дізнався. Вона звертається по допомогу до відлюдькуватої дивачки, колишньої подруги Бейлі. Попереду у дівчат приголомшлива подорож із автокрадіжкою, ночівлею в полі з коровами, тіканням від переслідувань фанатиків та прибульцями.Героїні долають не лише дорогу до клініки й назад, але й нелегкий шлях до дорослішання, розуміння себе та цінності справжньої дружби.

Видання призначене для дітей старшого шкільного віку та дорослих.

Читать полностью
Отзывы покупателей
user @kweennastya
08.07.2024
Young adult, 16+, але ж які серйозні теми зачепили автори! Хоча при всьому цьому роман вийшов одночасно і дуже кумедний, і надважливий. Давайте я буду рухатися від підтем трошки меншого знаачення, до основної теми. Отже. Довіра. Довіра між друзями, довіра між закоханими, довіра між дітьми та батьками. Між героями цього роману довірою і не пахне. Хоча для когось не довіряти кому-небудь ще - це спосіб уникнути болю і розчарувань. Але варто памʼятати про довіру до себе і не втратити хоча б її. У школі, особливо у старшій, постійно повʼязані між собою два поняття: дружба та популярність. Тут можна “дружити” з кимось і бути на вершині, але у душі бути самотнім та нещасним. І тільки сильні духом можуть дружити з тим, з ким просто хочеться бути. Бути поруч, допомагати один одному, підтримувати, веселитися та мріяти про майбутнє. Сюди ж додамо і підліткове кохання, прояви якого у середній та старшій школі просто на голову не налазять. Я б взагалі за замовченням у людських налаштуваннях цю функцію додавала б у прошивку при досягненні 21 років. Аборт. У якихось країнах він дозволений, в інших - навіть карається смертним вироком. В США в певних штатах ситуація вирішується ок, в інших - під суворим контролем. Питання це надскладне, насправді про нього можна говорити та писати багацько, та все одно не буде якогось стандарту, якогось вирішення всіх проблем повʼязаних із абортами. Чи має жінка право розпоряджатися своїм тілом? Тоді з якого віку? Де та грань між дівчиною та жінкою, адже, на жаль, в світі є страшні випадки вагітності в 10, 12, 15 років. І частіше саме відсутність відповідних прав ламає їм психіку та життя. Як результат - все більше з нас боїться елементарно прийти до лікаря. Головна героїня роману Вероніка - розумна, популярна, 17-річка. Яка навіть не з власної волі вагітніє. (На світі ідіотів повно, повірте) Щоб зробити аборт в іншому штаті дівчині потрібна допомога. І тут постає питання довіри - попри популярність звернутися ні до кого. Подорож з колишньою подругою стане випробуванням на дружбу та покаже заради чого справді варто жити.
user @curlyksu_
19.08.2023
Книга про вибір в житті чи осуд? Головна героїня Вероніка, якій всього 17 років дізнається, що вагітна. Дівчина добре вчиться в школі та має перспективне майбутнє, але дві смуги на тесті перекреслюють всі її мрії. Вона ухвалює рішення зробити аборт в іншому штаті, щоб ніхто не дізнався, а допоможе їй в цьому колишня подруга - дивачка Бейлі. Книжка про справжню дружбу, чесні стосунки та одвічне питання батьків і дітей. Бо ось до прикладу порівняти головних героїнь. Жодній з них не пощастило з батьками. Одна живе, мріючи, щоб рідний батько її прийняв та полюбив, хоча б на відстані памʼятав про неї. Інша щосили намагається бути ідеальною у всьому, щоб батьки пишалися, щоб не бути суцільним розчаруванням, яким стала її сестра для сім’ї. Насправді ось такі теми в книгах є дуже сумними й водночас важливими. Але нема безвиході навіть з батьками, головне бути відвертими та чути одне одного. І тоді приймати зважені рішення. Те саме стосується і дружби, і стосунків. Я поставила свою оцінку цій книжці 3 з 5, тому що не зовсім зрозуміла, що хотів сказати автор, чого навчити своїх читачів? Якщо це просто пригода, то читається швидко і дуже легко. А якщо занурюватись глибше, то мені не вистачило переживань головної героїні, яка прийняла таке рішення у свої 17 років. Звісно, в кожного з нас свій досвід дорослішання і кожен пройде його через власні помилки! А чи усі помилки можна виправити? Чи усі такі виправлення правильні та безпечні? Дуже багато залишилось запитань...
user @divchuna_book_style
11.08.2023
Тінейджерка. Незапланована вагітність. Аборт. Вероніці Кларк сімнадцять, вона має чудові оцінки, тому планує вступати в хороший університет, має хлопця красунчика, який подобається всім дівчатам у школі! Здавалося б, все складається ідеально!😍 Але одного дня у шкільній вбиральні вона помічає дві смужки в тесті на вагітність.🫢 Вероніка розгублена, та не розглядає варіант, аби залишити дитину, тому вирішила сказати про це бойфренду і разом із ним поїхати у клініку, щоб зробити аборт… Але непередбачувані обставини внесли свої корективи, тому головна героїня просить допомоги в колишньої подруги, з якою вона не спілкується вже чотири роки. Їм доведеться проїхати довгий шлях, по дорозі в інше місто дівчата потраплятимуть у різні ситуації та намагатимуться знайти із них виходи.🛣️ Вероніка та Бейлі намагатимуться поладнати одна з одною, обговорюватимуть зміни, які відбулися за час їхньої розлуки. 💔 Це доволі важлива книжка про дорослішання, справжню дружбу, зраду, кохання, підлітковість та право жінки самій розпоряджатися своїм тілом. Книжку варто прочитати не лише задля нової історії, а й аби дізнатися, які ситуації можуть виникнути.😢 деякі сцени виглядали доволі нереалістичними. автори прописали їх для гумору, але вийшло це, чесно кажучи, не дуже вдало😕 Та книга все-одно варта вашої уваги!
Показать еще
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Экономь заказывая вместе
Безсоння для двох
Сара Дессен
320,00 грн
2012 миль до дорослішання
Дженни Гендрикс
320,00 грн
640,00 грн
537,60 грн
Купить комплект
Другие книги из этой серии
Спіннер Смотреть все книги
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Спіннер Смотреть все книги