Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Загадкова гра» — новинка для всіх поціновувачів загадок
01.08.2024
Что почитать?

Якби Ніро Вульф, міс Марпл, Еркюль Пуаро мали б організовувати дозвілля для малечі, вони б не пройшли повз наших новинок, а скоріш за все і самі б із задоволенням долучилися. Адже що може бути цікавішим для майстрів відгадок, ніж виклики «Загадкової гри»! 

Наша новинка розрахована для дітей дошкільного віку. Але ці вікові обмеження умовні. Кожному, хто долучиться до «Загадкової гри» буде весело знаходити відгадки та першим вигукувати правильну відповідь.

«Загадкова гра» втілена у трьох варіаціях: «У місті», «Тварини» та «Світ навколо». Кожна гра містить свій індивідуальний набір, який відрізняється за змістом, але зберігає основну стратегію. 

Усередині є картки з віршованими загадками, що стосуються міста, тваринного світу або довкілля. Ведучий має чітко прочитати загадку, а гравці знайти правильну відповідь. Озвучити її, за правилами гри, недостатньо. Після правильної відповіді, якщо гравець упевнений у своїй правоті, він має знайти фішку з відповідним зображенням і тоді його відповідь буде зарахована. В іншому разі гра з цією карткою продовжується. Перемогу здобуває той, хто в кінці назбирає найбільшу кількість фішок.

 

Особливість «Загадкової гри» у всьому: цікавий підхід до здобуття інформації, тренування пам’яті, тренування уважності через зоровий контакт.

Що ж робити тим, хто грає без ведучого? На допомогу прийде смартфон. За його допомогою потрібно сканувати QR-код на інструкції і вам відкриється відеосупровід на ютубі із відтворенням загадок відповідного набору. Спробуйте натиснути та подивитися як це працює: «Світ навколо», «Тварини», «У місті».

Головне правило веселої гри, на наш погляд, це виконання правил без порушень та повага до інших гравців. І, звичайно, пам’ятайте, що навіть найкращим детективам потрібен був час аби знайти відповіді на загадки. Якщо ця гра не стала вашою перемогою — не засмучуйтесь! Наступного разу все може скластися інакше.

 

Ваша команда «Кенгуру»

Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: