Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Новинка для найменших: пізнаймо світ із книжечками серії «Що чути»!
16.08.2024
Что почитать?

Немовля чує звуки ще до свого народження, а після — пізнає за їхньою допомогою світ довкола. А як не лише посприяти розвитку малюка, а й розважити й захопити його увагу? Видавництво «Ранок» представляє серію книжок «Що чути» – маленьких супутників на шляху до знайомства зі світом. 

До серії входять чотири книжки: «У місті», «На селі», «У лісі» та «В оселі». Яскраві ілюстрації та простенькі віршики, складені за принципом звуконаслідування, неодмінно завоюють увагу малят та сприятимуть розвитку мовлення й сенсорики. А ще книжечки зручно почепити на дитяче ліжечко або візочок! Так вони завжди будуть під рукою і розважать вашу дитину будь-де: на прогулянці, під час планового медогляду чи на дитячому майданчику. Кожна з них присвячена окремій темі: місто, село, ліс і дім.

 Книжечка «У місті» познайомить малечу з багатьма звуками, які чути в галасливому місті. На сторінках маля зустріне звуки, які чути на дитячому майданчику, у парку розваг, на дорогах, пляжі, концерті й на спортивному майданчику. Важливо, що книжечка навчить сприймати без страху звуки, які дитині можуть видатися занадто різкими чи гучними й налякати її. Це, наприклад, грім, звуки транспорту, сирени швидкої. До того ж, книжка допоможе батькам навчити немовлят розрізняти звуки, які можна почути у різних куточках міста.

«На селі» запросить малят прожити день у селі та познайомить зі звуками, які там можна почути, й свійськими тваринками, які там мешкають. Роздивляючись малюнки, дітлахи побувають у полі, на городі, у дворику й навіть на річці. На сторінках книжечки вони відправляться в подорож сільською місцевістю, і почнеться вона від самого ранку, зі співом півника. Книжечка навчить розрізняти звуки, які видають різні тварини. А ще, окрім звуків, малеча дізнається багато корисного: де проживають бджоли й бігає лошатко, що полюбляють їсти гуси й кролики, що роблять удень вутята й чим займається хазяїн двору, побачать квочку з курчатами та індика з пташатами. Після дня настане вечір: засюркоче цвіркун і повертатиметься додому трактор, а ніч ми зустрінемо на ґанку із муркотливим котиком. У книжечці зображені найгучніші події  на селі, які своїм розмаїттям звуків і героїв точно не залишать малят байдужими.

«У лісі» познайомить малюка зі звуками лісу. Книжечка розповість, які звуки видають зайченя, кабанчик, дятел і білочка, миша, їжачок, бобри та інші тваринки, а окрім вивчення нових звуків, дітлахи з малюнків дізнаються, які лісові будиночки мають тваринки, які звірята активні вдень, а які – вночі. Також у лісі зустрінуться яскраві метелики, різноманітні дерева, квіти й грибочки та навіть струмочок зі своїми мешканцями. Ця книжечка занурить малят у життя лісу, навчить розрізняти звіряток за звуками та стане ще однією сходинкою до пізнання світу.

«В оселі» познайомить зі звуками, які малеча чує в оселі. Це ті звуки, які створюють домашній затишок і які немовля чує щодня: поцілунки мами, гупання вікна, приготування їжі тощо. Книжечка навчить дитину й іншим корисним речам: допоможе пізнати, які приміщення є в домі чи квартирі, які предмети в них є та які звуки притаманні цим предметам. Наприклад, телевізор на фоні у вітальні, кран у ванній, киплячий чайник на кухні, дзвінок телефону тощо. Також маля зможе пізнати домашніх улюбленців і звуки, які вони створюють, а ще – дізнатися, які є члени родини. У яскравих ілюстраціях дитина впізнає свою сім’ю і зможе розвивати мовлення та уяву, лежачи в ліжечку чи у візочку!

Книжечки серії «Що чути» допоможуть вам збудувати міцний зв’язок з вашим малюком, подарують йому нові враження й стимулюватимуть розвиток. Тож нумо пізнавати цей великий світ!

Товары из этой статьи
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: