Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Читаємо про Україну» — сузір’я авторів й історій
13.06.2024
Что почитать?

У світі так багато різних родин, і кожна є особливою, має власні традиції та звички. Та ми знаємо напевне, що всі сім’ї мають і дещо спільне. Мами й тати, бабусі й дідусі, братики й сестрички у різних куточках світу змалечку читають малюкам книжки.

І це чудовий спосіб провести час разом. А ще — розділити з донечкою або синочком родинні цінності, як-от любов до нашої країни.

Тепер, коли кожен українець і українка переживає війну, відчуття зв’язку з рідним краєм стало ще важливішим. Ба більше, українська ідентичність починає формуватися змалечку й багато в чому саме завдяки родині. Тому читання цікавих історій про Україну — не лише приємна, а й вельми корисна справа. І якщо ви із цим згодні, то вам точно сподобається книжка «Читаємо про Україну».

До цієї збірки увійшли короткі оповідання п’ятьох українських авторок й одного автора, а саме Юлії Каспарової, Марії Козиренко, Інни Конопленко, Ганни Макуліної, Юліти Ран, Ігоря Ярославського. Редакція, що задумала створити цю книжку, зумисне не ставила жорстких тематичних рамок для оповідань збірки. Проте всі історії мали бути написані з любов’ю до України й від щирого серця.

Та хоч ці оповідання про різне, але водночас і про одне: про любов до своєї країни, про бажання жити в мирній і квітучій Україні. Збірка «Читаємо про Україну» заохотить маленьких читачів і читачок усміхнутися, замислитися, помилуватися любою Україною й дізнатися щось нове про її традиції й звичаї, історію й тваринний світ, а також надихне і зацікавить досліджувати рідну країну.

Ось Галинка збирається готувати борщ і міркує про те, який з овочів у цій страві найголовніший. А маленька зебра Лулу із «Асканії» розпитує маму про Африку. Хлопчик Олекса — той узагалі грається з лісовими мавками. А до всього цікава зірка зазирає з неба на чумаків, які тримають свій шлях, і, здається, ось-ось упаде… Яких казок тут тільки нема!

Доповнене добрими яскравими ілюстраціями Ольги Ребдело, це видання — чудовий вибір і на подарунок, і для домашньої бібліотеки. «Читаємо про Україну» неодмінно подарує малечі й дорослим теплі миті затишного читання разом та радість нових відкриттів.

Погортайте книжку на нашому сайті за посиланням, після цього обов’язково придбайте і читайте усією родиною про найкращу у світі країну.

 

Редакторка ВГ «Каскад»

Трофимова Катерина

Товары из этой статьи
-20%
Читаємо про Україну
Конопленко И.И.
300,00
240,00
Спиннер
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: